צרות בקייטנה במלון צל הרים?

ידידיה

New member
צרות בקייטנה במלון צל הרים?

מזה כמה ימים מתנהלת קייטנת ילדים חולי פסוריאזיס במלון צל הרים. אני רוצה להיות מאד זהיר ולא לחטוא חס וחלילה בהוצאת דיבה ,לכן אתנסח בזהירות ואומר , שהגיעו אליי שמועות על צרות בקייטנה ואי כיבוד סיכומים מצד המלון. ככל הנראה הבריכה סגורה בפני הילדים. חדר האוכל סגור בפני הילדים והם אוכלים בכל פעם במקום אחר. באופן כללי ילדי הקייטנה מוחבאים מפני אורחים אחרים במלון שהם חרדים. מבלי לפגוע בזכותם של חרדים לנפוש בים המלח , זה לא צריך להיות בשום אופן על חשבון ילדים חולים שחייהם אינם קלים ממילא. לידיעתכם ולכל מסקנה שתמצאו לנכון.

Espresso

New member
זו שערוריה....

אם המידע הזה נכון זו חוצפה חסרת גבולות ויש הרבה מה לומר ולעשות בנדון. אז הכל במידה וזה נכון ובתקווה גדולה שזה לא!!!

קייטנה במלון צל הרים

אם השמועות נכונות על מה שקורה בקייטנה במלון צל הרים אז זה ממש שערוריה . לא לתת לילדים להיות בבריכה ?אחד הבילויים של ילדים זאת בריכת השחיה הילדים "שנשרפים," בשמש בחום הקשה של אוגוסט לא יוכלו לבלות בבריכה מה זה צריך להיות בית המלון צל-הרים חי ומתקיים מחולי הפסוריאזיס ולהתנהג ככה לילדים כאילו הם מצורעים להחביא אותם מאורחים אחרים ולא חשוב מהם נראה לי לא רק שערוריה ואני לא רוצה להתבטא ולהגיד מה שאני חושב על מנהלי המלון.אני בטוח שמי שמארגן את הקייטנה ומשקיע בה ידע להעמיד את מנהלי המלון במקומם ולא לחתום יותר הסכמים לחברי האגודה בקיצור "גועל נפש" מה שקורה שם.

הדרומי

New member
כול מילה סלע הושה למי להנהלות של

המלון כי עם הם ידעו למה לקחו ילדים רכים למה להתעלל בהם לא לתת לילד ברכה בקיץ ועוד בים המלח {הנהלת} האגודה צריכה להעביר את הילדים משם מיד אבל מיד ויותר לא לעבוד מול מלון צל על הפנים ולכתוב מכתב לאתחדות המלונות ואיפלו להזמין צלמי עיתונות וטלביזיה עים צריך שכול העולם ידע שיש בארץ מלון שכזה

מי שצריכה להביע דעה זו אני

אני חושבת שגם אני צריכה להביע דעה הרי אני ילדה. רציתי להגיד תודה על המידע כי חשבתי לעצמי שאולי כדאי לי ללכת לקייטנה לחולי פסוריזאיס.

Espresso

New member
ואכן גם הבעת אותה

אבל לא רצוי להסיק מסקנות לגבי העתיד לרוב הקייטנות האלה מוצלחות ומועילות. חופשה נעימה

dudikr

New member
קייטנה בצל-הרים

כמו כל שנה צל-הרים ביולי אוגוסט סוגר את המלון לאורחים ומארח קבוצות מאורגנות של חרדים. שנה שעברה העבירו את הילדים למלון עין-בוקק מחוסר ברירה. כואב לי הילדים שנשרפים בחודש אוגוסט בסולריום ולא יכולים להיתקרר בברכה במלון. חבל! על המארגנים היה למצוא מלון אחר משום שבתקופה הזאת המלונות ריקים... מעבר לזאתכל הכבוד לחיותה גלית לד"ר שור ושאר המדריכים שעושים עבודת קודש בהיתנדבות מלאה וללא תמורה

על פסוריאזיס וצרות אחרות

אולי זה לא המקום הזמן והצורה אבל מאז שנוסדה הקיטנה לפני בערך 25 שנה תמיד היה עדיף שהיא תתקים בצורה שלא ידעו על קיומה ,מה שהיה שם זו בדיחה לשמה ,והפיצוי שקיבלו שם הנופשים הוא יותר מבדיחה. בנוסף ברצוני לחזק את ידי כל הנופשים שם בברכת ישר כוח, ברכה זו היא למארגנים וחיותה בראשם וולכול העושים במלכאה.

למעלה