צרות עם אסאדו
אשתי ארגנטינאית. אמה ידועה באסאדו שהיא מכינה. אני ניסיתי לחקות אותה כמה פעמים, ובד"כ יצא בסדר. אז קניתי בסופר בשר מספר 9 קפוא, לא מוכשר. ניסיתי להכין אותו כך: צריבה קצרה בגריל מריחה ברוטב שמן זית, שום, מלח, יין אדום ובצל לתנור על חום נמוך לשעה וחצי יצא דרעק. מה אני עושה לא בסדר? יש סיכוי להצליח עם הבשר הזה או שהעצם זה עצם העניין?
אשתי ארגנטינאית. אמה ידועה באסאדו שהיא מכינה. אני ניסיתי לחקות אותה כמה פעמים, ובד"כ יצא בסדר. אז קניתי בסופר בשר מספר 9 קפוא, לא מוכשר. ניסיתי להכין אותו כך: צריבה קצרה בגריל מריחה ברוטב שמן זית, שום, מלח, יין אדום ובצל לתנור על חום נמוך לשעה וחצי יצא דרעק. מה אני עושה לא בסדר? יש סיכוי להצליח עם הבשר הזה או שהעצם זה עצם העניין?