צרות פעוטות, בשביל לקבל פרופורציה

אורי_ח

New member
צרות פעוטות, בשביל לקבל פרופורציה

יום אחרי שהלך הדוד-מים, התפגר גם המדיח כלים. שטויות, אבחנו לנו, זה בגלל האבנית, 560 שקל בבקשה. זה היה נר שני. אמש, עוד לא תם נר שלישי לגווע, התפרץ לו הביוב ועלה והציף את ביתנו דרך החור של המקלחת. שעה ארוכה גרפנו, גם שאבנו. שמחת בית השואבה בעצם ימי החנוכה. בעה"ש יספיק לנו פך השמן ל - 8 ימים. כל יום יביא לנו נס קטן, קטסטרופה קטנה, צרות פעוטות, כפי שאמרתי, בשביל לקבל פרופורציה על החיים. טוב, לא התכוונתי להתגרות בשף הלנה בתחרות המרק המובחר, אבל מתכון מרק דלעת הבטחתי. ובכן הלכתי אצל בעלת הדבר, והיא אמרה לי כדבר הזה: אני כבר לא זוכרת, נדמה לי שחוץ מנעליים שמתי שם הכל.
, סליחה על עגמת הנפש. יום ד´, נר רביעי של חנוכה. ומה ילד יום? יום יפה לכולם! אורי

רחלי27

New member
../images/Emo6.gifגדול!

פשוט צוחקת לי ב3.30 לפנות בוקר.... מה קרה לשינה אין לי מושג אבל זה כניראה מהצרות הקטנות... שוב תודה!! רחלי.

אורי_ח

New member
ברוך אתה השם....

שעשאתני כלי קודש בידיך להעלות חיוך על שפתי רחל ולו רק זה, דייני! תני תנומה לעפעפייך, יקירה נר שישי של חנוכה אני כבר לא רוצה להטריח את הפורום הנכבד במה שאירע לביתי (תיבת נח שלי, ליתר דיוק) ביומיים שחלפו. אולי את שם, ב"אוויר הצח" של בואנוס איירס, יש לך איזה דיבור ישיר עם אלוקינו, שיסביר באיזה מבחן בדיוק החליט להעמידני בימים אלה? ובינתיים שבת שלום לך, את שבמרחקים, ולכולם כאן! נ.ב. מצרף לכולכם דחליל שאוהב
מחוטי החשמל שבמוח ישירות אל הפומפה שבלב
אורי

נ.תהילה

New member
הוי אורי

עוד כשרק "נפגשנו", לקח לי די הרבה זמן להבין את חוש ההומור שלך... אבל אני מוכרחה לציין שברגע שקולטים אותו... הוא ללא ספק סוחט דמעות מהעיניים...

אורי, איך נגמר השבוע ?

כן, רחלי צודקת, אתה גדול ! בשביל הפרופורציה - איך נגמר השבוע ? שבת שלום ורד ע.

אורי היקר לי כל כך

היום, בין הנר השישי לבין הנר השביעי.. אני מקוה שהכל נרגע, ושיש לכם מים חמים בדוד להתקלח... שהביוב חזר לזרום בתלם... ולגבי המדיח...אז או שקונים חדש...או שהופכים את הבעל למדיח
ולגבי השפיות...קטונתי ...באמת קטונתי...יש פה שפים נהדרים ובהזדמנות...כאשר נהיה אחרי המבול...נוכל לפתוח מסעדה לתפארת מדינת ישראל. ד"ש לדבורה היקרה... ושבת שלום לך הלן

למעלה