צרות של רכזת מקצוע בבי"ס

Splendid2

New member
צרות של רכזת מקצוע בבי"ס

כבר חודש שאני מלמדת כיתות יא' וטרם קיבלתי את מלוא השעות הנדרשות להגשת התלמידים לבגרות. הטענה היא שהמערכת של התלמידים גדושה, ואין מקום היכן לשבץ את אותן שעות חסרות. אני מתחילה לאבד את סבלנותי, מידי שבוע מעלה את העניין בפני הרכזת הפדגוגית, בפני כותב המערכת ו...כלום, (אבל לא בפני רכז המערכת חם המזג). ומקבלת תשובות ריקות מתוכן ובעיקר גדושות חוסר התיחסות אמיתי. אני לא ממש בעד הצבת אולטימטום בסגנון - אם לא אקבל את השעות הנדרשות לא אגיש את התלמידים חוששת שזה עלול להזיק - זה כבר ממש גובל בביזיון. כבר לא יודעת באיזה שיטה לנקוט, באיזה שפה לדבר איתם. שמישהו יאיר את עיני אולי יש דרך נאותה לקבל את שמגיע לתלמידים.
 
היי../images/Emo140.gif

פשוט מאוד. תסבירי לתלמידים את הבעיה. תבדקי איתם ישירות מתי הם יכולים להוסיף להם שעות. תלמדי אותם בשעות הללו, ותציבי עובדה בפני הרכזת הפדגוגית וכותב המערכת.
 

Splendid2

New member
יפה

פיתרון נהדר לנקוט בשיטה שהיא קצת יותר מעשית תודה לך לביאה ואגב... גם אני זוכה לכינוי לביאה מפי בעלי נחמד לקבל עזרה מלביאה ללביאה (ממש אחוות לביאות
)))) יום טוב ושבוע טוב.
 
למעלה