צרחת שלום

צרחת שלום

נעלמת בתוך הרגשות פוחדת מהבאות מתחרטת על הבטחות מבוהלת מדאגותנלחמת ועוברת יום ועוד יום חולמת להעלם בצעקת שלום נמשכת אל מערבולת ייאוש יושבת בוכה אחרי עוד יום מאוס רוצה לקחת שליטה על החיים ולא מצליחה אז לוקחים אחרים נלחמת ועוברת יום ועוד יום חולמת להעלם בצרחת שלום בוכה ושואלת מה עוד אפשר? והאם ככה לכאוב לי מותר? הרי חייבת להיות חזקה לרצות את הסביבה נלחמת ועוברת יום ועוד יום חולמת להעלם בצעקת שלום שוחה בתוך כעס עצמי למה אין לי שליטה על הכאב שלי? מחפשת את האני הישן ביום בהיר סביבי מעונן כן שוב נלחמת ועוברת יום ועוד יום חולמת להעלם בצרחת שלום!!! אולי זה יהיה היום????????????????????????

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
כן, אולי היום אבל לא מה שחשבת...

אולי היום יהיה היום שבו את תחליטי להיות חזקה בצורה קצת שונה: כזאת שמשתפת באומץ את אהוביה בכאב שלה. ומאפשרת להם לכאוב איתה. ואחרי זה, להשיג הקלה דרך תמיכה הדדית והתחלקות. גם זו דרך....

אה לא יודעת

נראה לי שעכשיו זה הכי חזקה שמסוגלת אני יודעת שזה לא נראה לעין אבל זה מה שמסוגלת כרגע ולגבי השיתוף וכזה אין מצב אני אשאר עם עצמי הכי קרוב לבד ואיתכם ועם נורית וזהו זה מספיק גם ככה בתחושה שלי שמשתפת מדיי אני לא רגילה לדבר ככה בחופשיות זה פעם ראשונה בחיי וזה נראה לי המון

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
אני מדברת על משהו אחר

וזה להיות קרובה לאנשים שיקרים לך. וזה מושג על ידי זה שמדברים שיחה גלויה וקרובה.

אם סהרה פה וקוראת

ואם לא אז תעבירו לה שבהזדמנות אני צריכה לדבר איתה אז אם אפשר לדבר תודיעי לי מתי

למעלה