צריבה בעץ

zvika f

New member
צריבה בעץ

לפני מספר חדשים השתתפתי בסמינר בו הציגה שרית את עבודותיה והסבירה את שטות הצריבה השונות.הרצאה מענינת ומאלפת מאד. בבית ניסיתי לישם את הטכניקות שהוצגו ללא הצלחה יתרה(בלשון המעטה), רציתי לנצל את הבמה הזו ולשאול את שרית(במדה ואינה כועסת עלי
) מספר שאלות בנושאי צריבה.החברים מוזמנים להשתתף גם כן. 1.עץ הבסיס הוא אלון שלוטש עד 320 ולמרות זאת הרגשתי "שהסיבים מובילים אותי" .ניתן לראות זאת בבירור בגבעול של הפרח. 2.כשניסיתי לבצע הצללות הרגשתי שהמלחם מתקרר מיד עם המגע של ראש המלחם בעץ

max63

New member
מעגל

צביקה - את המעגל סביב השוליים ניתן לבצע באמצעים שונים עוד על המחרטה ואז לקבל קו אחיד. גם באמצעות פיסת פורמייקה וגם עם מלחם.לגבי הפרח, אני מפנה את הדרך לשרית.

לעולם איני כועסת על גברים, אני פשוט סולחת ../images/Emo3.gif

ולפני שאעשה כאן מרד של מצ'ואיזם, אגע בעניין...
עץ אורן נמצא בתחתית ההיררכיה של המתאימים לצריבה על עץ, בגין צפיפות הסיבים, וגם בגין השרף. לא שהעץ קשה לפיצוח, אבל - בסופו של דבר, צורבים גם עליו, בהצלחה יתרה, אחרי שמבינים כיצד לשלוט במכשיר (להלן הצורב...). עץ אלון, כפי שציינת דווקא מתאים ויותר ממתאים לצריבה, משום שצפיפות הסיבים שלו, ממש מתאימה לצורב, אם וכאשר מדובר בעץ טבעי שלא עבר תהליך הדבקות ועיבוד. די קשה להסביר כיצד להתנהל בטכניקה הזו בצורה ווירטואלית, אבל, בהחלט, אימונים לא מעטים עוזרים ל"הוליך" נכון את הצורב, באשר הוא, מכל סוג, בניחותא ובדייקנות על גבי כל עץ. אני מניחה שצרבת עם חוט להט, ואפילו אם לא עם חוט להט, שימוש נכון בראש הנכון, במידה וזה מכשיר אחר יבצע קווים אחידים וישרים. ביצוע ההצללות כלל אינו מקרר את המכשיר (שאינו מלחם, אגב), זה נכון שהפעילות מקררת את המכשיר, אבל גוף החימום עובד במקביל, ודואג לחממו עפ"י הצורך, אלא אם כן, אתה עבדת עם שנאי, ועבדת על חום נמוך. הטיפ שלי? אימונים. וכמה שיותר.

zvika f

New member
מכשיר הצריבה

מכשיר הצריבה שהשתמשתי דומה בצורתו למלחם של אלקטרונאים והוא בעל הספק של 30w .האם מספיק????????

yulevi

New member
צביקה הכי פשוט../images/Emo9.gif

שננדב את שריתוש למפגש בנושא התמחותה, וכך נראה מקרוב את אומנותה וכלי עבודתה,

yulevi

New member
../images/Emo51.gif שרית

נותר לנו לקבוע מועד ומקום, נתאם זאת במפגש ההכרות

למעלה