צריבת רומים לדרימקאסט

shic1

New member
צריבת רומים לדרימקאסט

מישהו יודע איך אני יכול לצרוב אמולטורים ורומים ולהפעיל אותם על הדרים? אני יודע שיש כאלה. אם זה לא חוקי תגידו או משהו :)

XplowBoy

New member
אין אי סי קיו... הוא הילד הכי חסוי

הוא מנהל הפורום... הוא מסתובב פה ושם...

AxBattler

New member
אין לי דרימקאסט

ולכן גם אין לי מושג איך עושים את זה. בכל מקרה, הרצת אמולטורים ורומים על הדרימקאסט היא לא פחות חוקית מהרצת אמולטורים על הפיסי! כנס לאתר הזה: http://www.zophar.net/consoles/dreamcast.html לרשימה עדכנית של כל האמולטורים שרצים על הדרימקאסט. הרומים הם כמובן אותם הרומים ולא משנה על איזו מערכת אתה מריץ את האמולטור!

shic1

New member
תודה רבה, ואגב

הכתבה "הסטוריית הקונסולות", באמת ממש טובה. חבל שלא הרחבת יותר על סגה :) לא נורא :)

Piccolo

New member
יוו דרימקאסט!

אני גם משחק בדרים קאסט ברומים והכל.. זה בהחלט סבבה.. מה שהכי מגניב זה לשחק באנ בי איי ג'ם של המגה דרייב ל 4 שחקנים! זה ממש פצצה עשו את זה.. בכל מקרה אפשר להוריד את הרומים המוכנים במקום להכין לבד.. כמובן שאתה יכול "להתקע" עם דיסק שלם של רומים שאתה לא ממש אוהב.. אולי 2 או 3.. אבל זה כולה דיסק של 2 שקל אז חפיף.. וחוץ מזה בטוח שאחרי 2 ניסיונות תגיע למשחקים שאתה הכי רוצה.. לי זה לקח משהו כזה.. מהחבילות המוכנות.. ותנצל את הדרים קאסט לעוד משחקים כמו רייבל סקול 2, סוניק אדבנצ'ר למניהן ועוד :>

XplowBoy

New member
אתה מדבר על הדריפ קאסט המקורי נכון?

כאילו לא אמולטור

ShotokanMaster

New member
אפרופו דרימקאסט...

...מישהו יודע איפה אני יכול לקנות (בארץ) דרימקאסט משומש שמפעיל צרובים, בעל כרטיס זיכרון ושתי שלטים לפחות?

eyalgr

New member
www.greendragon.co.il

תדבר עם הבעלים, הוא יכול למצוא הכל.

למעלה