צריבת MP3 לדיסק מוסיקה?

• פותח הנושא ofda
  • פורסם בתאריך

ofda

New member
צריבת MP3 לדיסק מוסיקה?

איך צורבים MP3 לדיסק מוסיקה רגיל, (שאפשר לשמוע בסי.די רגיל)? תודה, אופיר

RIPPER

New member
אתה צריך להמיר את הקבצים ל.......

לקובצי WAV אפשר לעשות זאת עם WINAMP קודם כל צור ספרייה חדשה איפשהו על הדיסק {תזכור את המיקום} אחר כך תפעיל את ה WINAMP תבחר PREFERENCES-PLUG INS-OUTPUT שם אתה צריך לבחור את NULLSOFT DISK WRITER PLUG IN אחרי שבחרת את זה לחץ על מאפיינים {CONFIGURE} שם אתה בוחר את הסיפרייה החדשה שפתחת ואז סגור את WINAMP זהו עכשיו שאתה משמיע שיר ה WINAMP ימיר לך אותו לקובץ WAV שהסיפריה תגיע לנפח של 650 מגה או 700 צרוב תעביר את הקבצים לדיסק כדי להחזיר את WINAMP למצבו הקודם כנס ל- PREFERENCES-PLUG INS-OUTPUT ותבחר NULLSOFT WAVEOUT PLUG IN וזהו אתה סוגר את WINAMP עכשיו הוא ישמיע לך שירים רגיל

ofda

New member
תודה רבה אבל....

תודה רבה לך על התשובה, אבל מאחר ואני חדש בתחום, אולי הבהרה: להמיר ל- WAV אני יודע, גם עם Winamp וגם עם תוכנות אחרות. השאלה היא למה להמיר ל -WAV, ואם חייבים - מהו השלב הבא אחרי Wav? פשוט להעביר לדיסק? האם WAV הוא הפורמט לשמיעה בסי.די? או שיש צורך להמיר (אם אפשר בכלל) לפורמט של סי.די. מוסיקה? (ומהו הפורמט הזה בכלל?) תודה!

liranon

New member
טוב אז ככה:

כמו שכולם יודעים שMP3 הוא קובץ מוסיקה דחוס ההיפך מWAV . אתה חייב להמיר לWAV כדי לצרוב אותם על הסידי. הפורמט של הסידי הוא CDA . אם אתה משתמש ב-EASY CD CREATOR אז אחרי שתמיר אותם לWAV תצטרך לשים אותם בתוכנה בסדר שאתה רוצה והתוכנה תצרוב אותם לפורמט CDA כדי שתוכל לשמוע אותם במערכת סטריאו. ועוד משהו WAV הוא הפואמט שWINDOWS השתמש (ועדיין משתמש) בו להשמיע קבצי קול. מקווה שעזרתי לך!!! שבת שלום.

a_goa

New member
תקשיב טוב: ../images/Emo3.gif

יש 2 תוכנות שמאוד מומלצות לצריבת דיסקים: easy cd creator nero בשתי התוכנות שאתה מתכון לצרוב שיר של אמ פי 3 הם הופכות את זה לווב אוטומטי!!!!!!! קח לצומת ליבך

RIPPER

New member
מי אמר לך את השטויות האלו

easy cd creator לא הופך את ה MP3 ל WAV אוטומטי זה אמנם הופך את ה WAV ל CDA אבל לא יותר זאת תוכנת צריבה

a_goa

New member
מי אמר לי???אני צורב כל יום לפחות

2 דיסקים של מוזיקה מMP3....לאוטו אז אל תזיין ת´שכל

RIPPER

New member
קודם כל אל

תקלל שנית יש לי את התוכנה הזאת במחשב שלי גרסה 4.6 עם אני לא טועה וזה לא ממיר מ MP3 ל WAV מה שכן כמו שאמרתי זה ממיר מ WAV ל CDA איזה גרסה יש לך בטח משהו חדש הגרסה שיש אצלי לפחות שנה

מיקה די

New member
אפשר לשדרג?

יש לי את EASY CD CREATOR 3.5. אפשר לשדרג את התוכנה באינטרנט או משהו? ומאיפה אפשר להשיג את NERO.? תודה, מיכל

dobolu

New member
../images/Emo44.gif

יש כבר easy cd creator 5 יש לי אותו אבל עוד לא היתקנתי כי אמרו לי כל מיני דברים מפחידים ה-nero אצלי זה לא טוב בגלל כרטיס מסך תלת מימדי אז הם מיתנגשים אין דרך לימצוא את ה-easy cd באינטרנט אני חושב אבל את השני ראיתי בנענע אני חושב

למעלה