צ'ריטי ומיגל

t o o l

New member
צ'ריטי ומיגל

איזה חמוווווווווודייייייייייייייייייםםםםםםםםםם הנשיקה הראשונה שלהם היום....... איזה חמודיייייםםםםםם אנשים תגיבוו

איזה נשיקה ראשונה?

כבר איזה 400 פרקים שהם התנשקו... טוב לא 400 אבל זו ממש לא הנשיקה הראשונה שלהם...

LauraLF

New member
הנשיקה הראשונה שלהם

היתה ממש מזמן... הם הסתכלו על האי שיש קרוב להרמוני ומיגל סיפר לה על החלום שלו לגור שם פעם...ואז צ'ריטי אמרה שזה חלום משותף של שניהם עכשיו.

Bow Wow4

New member
ממש מזמן, טוב שלא נסחפת...

הנשיקה הראשונה שלהם הייתה לפני שבוע וחצי

Bow Wow4

New member
אין דבר כזה לפני הרבה פרקים.

צ'ריגל התנשקו לראשונה לפני 11 ימים. נקודה. יום אחרי ערב השנה החדשה ויום לפני ההלוויה של מרטין. למי שזוכר היום הזה היה מיוחד כי היה בו רק יום בלי לילה, ככה שכל הדמויות יכלו להגיד שההלוויה מחר, מחר, מחר... והיא באמת הייתה מחר כי עברו ליום חדש מבלי שיהיו פרקי לילה..

LauraLF

New member
שבוע וחצי?

ההלוויה של מרטין היתה ב-2.1 אבל כבר עברנו את פרק וולטיין ווולטיין זה = 14.2 ואתמול ג'וליאן אמר לאייבי שהם בחודש מאי

Bow Wow4

New member
מה לעשות שהם דפוקים???

הם מערבבים זמנים... אבל עזבי דיברנו על זה כבר באין-ספור שרשורים. הרבה דברים לא מובנים שם: הם הלכו לבצפר השנה רק 3 פעמים (תרזה וויטני היו שם אולי פעם אחת) וכבר הם מסיימים. טימי אומר באותו יום שהייתה המפולת שהיא הייתה לפני כמה שבועות... זה לא ברור העניין הזה...

LauraLF

New member
בתחילת הסדרה היו פרקים בביצפר

אה ונכון אף פעם לא ראו את TC מאמן? או שאני טועה?

Bow Wow4

New member
טוב, זה כבר משו אחר

אין טעם להראות אותו מאמן, אבל מראים שהוא הולך לעבודה. הנה היום, הראו לנו שהוא הולך לעבוד...

LauraLF

New member
ואף פעם גם

לא ראו את סאם בפשיטה או משהו רואים את לואיס ב"כ עושה את כל הדברים המשטרתיים. ואיפה האנק עובד בכלל?

python 4

New member
לא, לא מראים את טיסי מאמן,

לא את סם עושה פשיטות ולא את גרייס בשירותים. כבר דנו בזה שהם לא מראים לנו כל רגע ורגע בתשוקות, למרות שכל יום בהרמוני נמשך בדיוק 24 שעות בזמן אמת (שזה אומר 36 פרקים של 40 דקות, בדקתי!)

הצילצול

New member
../images/Emo23.gifצ'ריטי ומיגל לנצח!!! ../images/Emo23.gif

כולם יודעים פה כמה אני חולה עליהם ועל הקטעים שלהם
ולראות אותם מתנשקים ככה בזמן כזה ארוך זה עשה לי חשק לנשיקה עם מישהו אהוב....
נדמה שרק אני מאחלת שהם ישארו לנצח
כי האהבה תמיד מנצחת.

backstreet girl

New member
זאת לא הראשונה........

זאת הרביעית....... פעם ראשונה הייתה בחג המולד נדמה לי.. בשלג... פעם שנייה הייתה בחנות של גרייס.... פעם שלישית הייתה באכסנייה בסקי וזאת הפעם הרביעית.. בם מתוקים ביחד.... מאחלת להם בהצלחה בכל דרך שיחליטו ללכת... ושקיי לא תעשה להם חיים קשים.....

t o o l

New member
מצטערת

לא נורא טעיתי אבל הם עדיין חמודים נכון???? יו איזה מתוקים...

למעלה