צריך אישור?

shlomitosh

New member
צריך אישור?

התרנגולות שלי דגרו כפי שכבר אמרתי פה בעבר, וכרגע יש לי 13 אפרוחים.. (אגב, אחת מתה בסוף הבקיעה של האפרוחים בלי שום סיבה הנראת לעין
) אבא שלי אומר לי שאסור לגדל בכלל תרנגולות ואם מישהו מהעירייה ידע שיש לי תרנגולות יגידו לי להיפטר מהן. זה נכון? האם אפשר/צריך לקבל אישור על גידול תרנגולות? אני גרה בפ"ת..

אפשר לשאול באלמוניות במחלקת הווטרינריה

של העירייה אבל אי אפשר לדעת, כל מקום זה שונה, ובערים זה רוב הסיכויים שיותר בעיתי מאשר בפריפריה. אבל יש טלפון ישיר לעירייה שווה לשאול.

הוא צודק

ברוב הערים אסור לגדל תרנגולות כי זה מפריע לשכנים וכול מיני שטויות אם השכנים מתוננים תצטרכי להביא פתרונות לתרנגולות כמו להפחית את מספרם או דברים כאלה אם השכנים לא מתלוננים אין שום בעיה להחזיק אבל כדאי לחסן אותן כדי שאם יגידו לך שהן מביאות מחלות תגידי שהן מחוסנות וכו

shlomitosh

New member
אין להן מחלות.. ואני מרססת אותן כל כמה זמן..

והן לא עושות הרבה רעש.. פעם ביום כשהן מטילות.. למה שיהיה אסור לי לגדל חיה מרעישה? ואם הכלב שלי גם נובח מה לעשות?! אי אפשר להשתיק אותו.. אבא שלי גם ככה לא רוצה להחזיק יותר מידי.. אני כנראה אשאיר לי כמה אפרוחים ואת השאר אני אביא למי שהביא לי את הביצים.. בנתיים אני אעלה קצת תמונות.. :)

shlomitosh

New member
זאת דורי

או אחרי שגיליתי שזאת נקבה - דורינה.. אבל דורי יותר חמוד..

מאוד חמודיםםםם

שיהיה בהצלחה איתן הנקבות גם מאוד יפות האפרוחים בני שבוע בערך?? או יותר? הם נראים מצוין שיהיה לך בהצלחה

shlomitosh

New member
תודה!

הם בקעו בימים שני-שלישי שעבר.. הם בני 10-11 ימים.. אני לא אשמור את כולם.. :(

למעלה