צריך את דעתכם בבקשה...

צריך את דעתכם בבקשה...

אולי זה לא הפורום המתאים במקרה נתקלתי בו. אז בקצרה אני בן 29 עובד כרגע כ שנתיים כעצמאי בתחום התחזוקה(דבר שעסקתי כשכיר ואמרתי נלך באופן עצמאי). נכון לעכשיו יש כמות לקוחות שמספיקה לכל הנדרש , מעבר לזה אני לא יכול להוסיף כי רמת השרות לא תיהיה אותו דבר. מכיוון שניסיתי בזמנו להכניס עובד אבל זה לא הלך מכל מיני סיבות,חששות.... עם כל זאת אני עדין לא מספיק מרוצה ממה שאני עושה למרות השכר המכובד מאוד. ופה נשאלת השאלה שניראה לי שהפורום נועד לזה..... אין לי בגרות מלאה (רק במקצוע אחד) אין לי ניסיון בשום תחום מעבר למה שאני עושה וכל מיני עבודות מיזדמנות. למדתי בזמנו בישול אבל לא סימתי תקורס מסיבה שלא התחברתי לאוירת הקורס. אני קצת מבולבל במחשבות לאיזה כיוון ללכת ..... ניסיתי יעוץ פסיכולוגי כמה פגישות אבל גם שם לא היתה תקשורת ביננו. מה אתם מציעים פה חברי הפורום אשמח להענותיכם שבוע טוב

דנה1233

New member
היחידה או היחיד?

מציעה לך לגשת לאיבחון לא שיחות ייעוץ כי אם איבחון.

bvb1369

New member
הכוון תעסוקתי לימודי

גיא היחידה אני בזמנו עברתי אבחון תעסוקתי אצל פסיכולוג תעסוקתי במכון הדר-ת"א זה מאוד עזר לי לגבש כיוון ודרך שאני הולך בה היום בהצלחה לך

יש כמה אפשרויות

הי, אני מבינה שאתה מבולבל באשר להמשך דרכך המקצועית. כתבת שניסית ללכת לייעוץ פסיכולוגי אך לא היתה תקשורת. השאלה המרכזית היא מה אתה מחפש ואני אנסה לעזור לעשות סדר: אם אתה מעוניין להבין את עצמך יותר לעומק, את הסיבות לבחירות שלך, את ההשפעה של העבר על החיים שלך ואם אתה במקום רגשי לא קל- אז טיפול פסיכולוגי יכול לעזור וחשוב למצוא פסיכולוג שתהיה לך איתו שפה משותפת ותחושה נעימה. אם אתה מעוניין להתמקד רק בתחום התעסוקתי ואתה מעוניין שמישהו יאבחן אותך- יבדוק מהם הנטיות שלך, מהי האישיות שלך, מה הכשורים שלך וימליץ לך על כיוונים- אז מתאים מאד הכוון תעסוקתי במכונים. אם אתה מעוניין לעבור תהליך בו אתה תגלה מה אתה רוצה, מה התשוקות שלך, מה חשוב לך בחיים, מה מניע אותך ויעזור לך לעשות סדר בבחירות שלך, ברצונות שלך ועוד.. אז אימון אישי יכול לסייע לך. גם כאן, חשוב לבחור מאמן שיש לו רקע מתאים ושעבר הכשרה מקיפה ומסודרת באימון אישי. בהצלחה!! אילת לבנון

לפי כל זה נירא לי שאני צריך גםוגם..

כל זאת עם אין מאמן שמטפל בזה ביחד.... לפי דעתי אולי אני טועה אבל כל חד שונה מהשני ואיך שאני מכיר את עצמי.... אני יודע שיש דברים שאני חייב לטפל בהם כל מיני משקעים פרנציפים טינות למינהן ויתר דברים.. בנוסף לכל זה צריך רוצה להתקדם הלאה בחיים רק שחלק מכל הדרים שלא מטופלים מפריע לזה... אפילו עם אניינסה לעשות זאת בעצמי אני חופר במקום בלי להתקדם.... שיהיה שבוע טוב

שלב שלב

הי, אימון אישי מתמקד בעתיד ובצעידה קדימה אליו החל מעכשיו, מההווה. אימון אישי יכול לגעת בעבר בנקודות מסוימות כדי להבין את עצמנו או ללמוד על עצמנו אך לא שם המוקד. אדם שהולך לאימון איש בא מתוך אמירה לעצמו שהיא- אני רוצה..! אני הולך לעשות את זה...! זה אומר שהמוקד הוא במה שאתה רוצה ומהי הדרך שאתה מוכן לעבור כדי להשיג את מה שאתה רוצה. אימון אישי מתמקד בחוזקות שלך, במשאבים וביכולות שיש לכל אחד מאיתנו ובשאלה: איך אני משתמש בכל הדברים הטובים שיש לי כדי לקדם את עצמי לעבר המטרות שלי. אימון אישי הוא מקום בו אדם לוקח אחריות ואומר- יש לי כל מיני מכשלות אבל אני מתאמן עכשיו כדי להתמודד איתם, כדי לא לתת להם להפריע לי בדרך. אני מבינה שאתה חש שעליך לטפל בכל מיני משקעים מהעבר שמפריעים לך להתקדם קדימה. במקרה כזה, כשאתה חש שאתה צריך לעבור דרך העבר שלך, אז נראה שטיפול פסיכולוגי יכול להתאים כתחנה ראשונה. בהמשך הדרך, כשתרגיש שאתה חזק יותר, מוכן לקחת מחויבות לאימון, אז תוכל לפנות למאמן, לעשות איתו דרך ולהשיג את המטרות שאתה רוצה להשיג בחיים. בהצלחה!! אילת לבנון

ולצורך התחלה איפה אני יכול..

למצוא פסיכולוג/ית מתאימה לבעיות שמפריעות לי.... התחלתי ללכת למישהי אחת אבל הרגשתי שאין כימיה שרק יעבור הזמן והבא תור.... מה שגם לא ניראה לי שאני יודע איך להתחיל ובתור התחלה שאני מספר את מה שמציק לי אז אני כבר יודע,לפי מה שאני חושב על הצד השני מה שהוא חושב (שזה הזוי שזה פחיד) אבל אני חייב לפרוק מעלי הכל ולמרות שאני פורק זה לא מרפה .... וככה זה היה,במקרה הנל זה היה טיפול פרטי בעוד שניסיתי גם טיפול דרך קופח ושם יש לי הרגשה של חוסר כנות לחצ בזמן וכו... מה עושים איך מוצאים את האחד/ת שתיהיה כימיה...... שבוע טוב שיהיה

למעלה