צריך את דעתכם על ההצעה הראשונה שלי

ronnyil

New member
צריך את דעתכם על ההצעה הראשונה שלי ../images/Emo13.gif

ערב טוב אנא ממכם הצעות יעול והערות לגבי נסיון המכירה הראשון שלי
ביקורת תתקבל בברכה

ronnyil

New member
משהו בלינק לא עובד ../images/Emo10.gif

מקווה שזה יפתור את הבעיה http://cgi.ebay.com/STONE-FROM-HOLY-SEA-OF-GALILEE-IN-THE-HOLY-LAND-s-gif_W0QQitemZ260178581387QQihZ016QQcategoryZ1447QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

roeeya

New member
קודם כל שיהיה בהצלחה ../images/Emo13.gif

אח"כ: תן מידות באינטצים ( "2 זה 5 ס"מ) יש כמה בעיות ניסוח במודעה, אני חושב שוורד יכול לפתור את זה לא הגדרת משלוח בינ"ל

ronnyil

New member
תודה רבה ../images/Emo13.gif

אשמח בבקשה לעוד הצעות יעול בתודה מראש ירון

לדעתי

אם אתה מוכר אבן אחת למה אתה מצלם 7 אבנים? זה מטעה. אם הייתי נוצריה לא הייתי קונה ממך. מה זה "חלק מההסטוריה הנוצרית" וכל החארטה הזה? מה הם טמבלים? תרשום בצורה עניינית מה אתה מוכר , מאיפה זה , מידות וכו' . מי שמחפש אבן כזו יודע למה . ועל הדרך, אם הגעת לנקודת המפגש, למה לא מלאת קצת מים בבקבוקים (בדיוק מהמקום בו ישו הלך על המים)?

roeeya

New member
את חושבת בקטן,

אני הייתי הולך על סט ארץ הקודש: אבנים, מים קדושים, אויר הרי ירושלים, חתיכת כותל ורסיס קסאם/קטיושה

ronnyil

New member
../images/Emo13.gif הכול הלך בסדר עד שתפסו אותי בכותל

מסתובב עם פטיש אויר ומריצה (בלי כיפה) - אז התחילו לחשוד ונאלצתי ללכת - דפק את כול הסט

roeeya

New member
מישהו פעם הציע לי רעיון של למכור שירות

"פתק לכותל". הקונים ישלחו לי במייל פתקים ואני אשים אותם ב(פח)כותל...

ronnyil

New member
עשו ועושים מזה כסף כבר מספר שנים

יש אפשרות לשלוח בדואר אלקטרוני ובפקס המוח היהודי ממציא לנו פטנטים שחבל על הזמן

ronnyil

New member
תודה על התגובה

בגוף ההודעה מצוין במפורש , אחת. " וכל החארטה הזה" - היתה תקופה שביחד עם חבר מכרנו בחנות לתיירים מים חול ואבנים מארץ הקודש במקרה הזה מי שקונה את זה לא טמבל אבל הניסוח הזה כן מדבר אליו (תכלס זה אנשים שקונים אויר מים וחול מארץ הקודש ולא מכשיר חשמלי בעל נתונים של הספק וכו) לא סגור בדיוק איפה כבודו הלך על המים אבל נראה לי שבקרוב אני יתחיל לנסות למכור מים מאיפה שיוחנן המטביל פעל (יודע בדיוק איפה
)

למעלה