צריך את דעתכם !!!

TAL BAR ZOHAR

New member
צריך את דעתכם !!!

UNUSED א.להחזיר את הליין ובהול ! ב.זה יהיה נחמד לפחות לעוד מסיבה אחת ג.אפשר לוותר *********************** הסקר חשוב לי אישית ואני יקח לתשומת ליבי כל אשר תעלו בהקשר הרעיון באמת ליצור סוג של מענה ולחזור לליין איכותי (משפחתי) מה אתם אומרים ? תשובות בשרשרת לאשכול הזה בלבד !

אור enjoy

New member
להחזיר להחזיר להחזיר!!!

דודי וג'ואל הוכיחו שהם יכולים להרים ליין איכותי משלהם . האווירה במסיבות שהיו בליין שלהם בליזארד פשוט קהל שלם שבא בשבילהם זה הכי סימן להצלחה שיכול להיות ! גם זה מסיבות ששמות את דודי וג'ואל במרכז כמו שמגיע להם! בקיצור א' להחזיר דחוף ובהול!!!

אז הנה דעתי :

א . להחזיר את הליין דחוף ----> אבל.............. זה תלוי במטרה של הערב אם המטרה היא לעשות ערב "משפחתי" חברי הפורום וכל מה שבינהם אז אין בעיה לחזור לליזארד ויהיה מדהים ומושלם כמו שהיה.. אבל......אם המטרה היא למשוך קהל ולהביא הרבה קהל ולעשות מסיבות איכותיות טובות וכל השאר ...אז להחזיר את הליין כן ..מועדון הליזארד - לא .. הסיבה - למועדון יש נאכס לפרצוף שום דבר לא מצליח בקלאב הזה....מזל רע או כל דבר אחר... אנשים רואים תמועדון ברמה ירודה ולכן לא מתקרבים לשם וכל דבר שאומרים להם מועדון הליזארד אז ישר עולה להם המחשבה הרעה על המועדון ...יש כל כך הרבה מועדונים ...אפשר אפילו לנסות את המינוס 1 לארגן שם ליין ( בלי הסלקציה הכבדה כמובן ) או דאדא , הלנס , 2012 , דראגון ליד הדום , ווקס אלה מועדונים לא יותר מדי גדולים שאפשר לארגן בהם אחלה ליינים... בכל מקרה אני אמרתי את דעתי :))))

אור enjoy

New member
נכון

אחרי המסיבות בליזארד היה דיבור שהליין עובר למועדון הדאדא אפילו היה תאריך אבל הם נסעו למקסיקו ולא הסתדר. זה לא משנה המקום אבל כן,ליין משלהם יעזור למשוך קהל חדש קהל חדש שרואה כמה שהם מפציצים במסיבה משלהם יהנה ויבוא עוד ובמסיבות לא בליין שלהם זה לקחת הימור ,יכולה להיות מסיבה הכי טובה בעולם ויכול להיות נפילה בגלל דברים שממש ממש לא קשורים להם אלא קשורים למקום,להפקה של המסיבה עצמה,ולתנאים(מניסיון). ובתור מעריצה זה מבאס ללכת למסיבה בשביל דודי וג'ואל ובסוף כל הציפיות מתרסקות בגלל משהו שבכלל לא קשור אליהם. אבל בואו נסתכל על הצד החיובי, ליין משלהם זה קפיצת מדרגה זה להוכיח שהם עצמאים ומסוגלים להרים מסיבה ולהביא אוכלוסיה איכותית ולהפציץ כמו שרק הם יודעים!!!!

ציונעע

New member
../images/Emo127.gif בדחיפות .

לא קשור לליינים כושלים - כמו הקלרה למשל שאחרי שדודי וג'ואל הלכו ישבנו כולם ודיברנו על ליין כמו בליזארד .. חייבים להחזיר את זה זה היה הדבר הכי כיף בעולם .. ואם כבר מדברים על מקומות וסאונד אז יש את המקומות שאביב רשם והמינוס 1 בכלל נשמע סבבה בלי שום קשר למה שהיה יום שישי . התקופה של הליזארד זה היה הכי הכי מושלם למרות שלא הגעתי פעם אחת בגלל שזה יוצא תמיד שישי ... ודרך אגב אם מחזירים את הליין לדעתי זה יהיה הכי טוב כי יש אנשים שלא יכולים להגיע ולא דווקא מבחינת הורים ( כמו אצלי למשל ) בגלל שזה מלא כסף כל המוניות שירות . מקווה שתעשו הליין הורס כמו שרק אתם יודעים !! מואהההההה

DORAMOR10

New member
בטח שלהחזיר..אבל לא במועדון הליזארד!

לדעתי חובה לעשות להם ליין קבוע... אבל אני בעד מועדונים כמו הדום,RICH,TLV,וכאלה..אם זה אפשרי כמובן.

למעלה