צריך את דעתכם.

צריך את דעתכם.

מה דעתכם על שנים שנמצאים בקשר (חשוב לציין, קשר ארוך אבל רק עם 3 פגישות וההיא כמובן כל הזמן היא אומרת שהיא אוהבת אותו.) למטרת נישואין, אפי' דובר כבר על להיפגש עם ההורים. והבחורה תוך כדי הקשר, מתכתבת עם בחורים, ובמיוחד עם בחור מסוים, שלו היא מספרת את הכל, משתפת אותו בחייה, ואף משוחחים הם פלאפונית מידי פעם. אשמח לשמוע את דעתכם בבקשה. (וגם לבעלי הלשון החדה והחביבה אשמח אם הפעם השכל הוא יהיה הדומיננטי בתשובה.) בתודה מראש.

חצויה19

New member
הבחור מודע לזה שיש אחרים?‏

שיבקש ממנה להפסיק, אם היא תסכים ותמשיך מאחורי הגב הוא יכול לקלוט... שיראה אם היא מוכנה להקריב את זה למענו, אם כן ובאמת אז להמשיך הלאה, אם לא, לחתוך.

אני

לא הייתי מתחיל קשר כזה...אבל במקרה שקרה אז תלוי מהם עקרונותי שהצבתי לעצמי ולפי זה הייתי פועל וכיון שבחורה שמתכתבת עם בנים ובימיוחד עם אחד ומספרת לו הכל לא הייתי רוצה להתחתן איתה....

תלוי

בסגנון הבחור. כי סגנון הבחורה נהיר למדי, היא דוגלת ביחסים פתוחים, אם היא מאוהבת כדבריה במישהו, ומעדיפה לחלוק את ההתמסרות שלה עם מישהו נוסף, מכאן הכל תלוי בבחור. שישאל את עצמו האם היה עושה לה את זה. אם כן, אז הם זוג יונים. אם לא, מוטב שיבין שהיא מנצלת אותו בחכמה ובסבלנות, והעתיד שלהם לוט בערפל.

א.

ציינתי שזה קשר ארוך, רק הפגישות היו בו מעטות. ב. ציינתי, שהיא אומרת שהיא אוהבת אותו. שאלתי, היא לא אם זה שייך או שלא. אלא מה את חושבת על כזאת בחורה, ואיך את היית נוהגת לו יצויר שזה היה הפוך.

חצויה19

New member
עניתי על זה...

בעיקר מפחיד שזה מישו מסוים שהיא מספרת לו בעיקר... אבל... אולי היא רק רואה בו חברה טובה, זה גם קורה למרות שזה לא מתאים, לכן שיפעל כמו שצינתי לעיל, לדעתי.

ארטיימר

New member
הכי קל להגיד

זה כמו שמישו יאמר על מישו שהוא ירא שמים. השאלה מה הוא עושה בפועל. מה שבפועל זה המראה האמיתית למה שקורה באמת.

ארטיימר

New member
בקיצור

רוקדת על 2 חתונות. ולא משנה אם זה קשר של אהבה או ידידות. (עם השני) או שתקח אחריות ותחליט או שהבחור יקח תאחריות ויחליט. למה להתחיל קשר בצורה צולעת שכזו. אם הבחור לא כזה זה לא מגיע לו שמישהי תקפוץ כך ממנו אליו לפי מה שנח לה. זלא לענין בכלל

תלוי..

לי אפעם אין בעיה עם דברים כאלה. למעשה אינלי בעיה גם שיתחתן עם עוד אלף בנות אחרות. העיקר שלא יחפור לי בראש. בכללי, אם הבחור שהיא מדברת איתו הוא הומוסקסואל כך שאין בינהם משיכה מינית, מה הבעיה?! (וכן לכיוון השני, שבחור מדבר עם לס) כגבר, לא הייתי רוצה בחורה כזו. כבחורה, ישלי כמה ידידים ומכרים. אבל ברגע שיהיה לי מישו רציני (בע"ה!) הקטגוריות ישתנו. ישארו "משפחה". "ידידים" - ימחק. תפתח קטגוריה חדשה של "חברים שלנו".

מקרה קלאסי-

הבחורה-מכורה לתשומת לב,עם פיצול אישיות קשה,ומודעות עצמית שואפת לאפס.הבחור-בודד נואש ובלתי מוסרי בעליל.מצא מין את מינו.מזל טוב.

כן,זה היה החלק הכי מסובך להבנה.

אם אתה מודע למצב בו היא נמצאת ועדיין לא קם כמבוגר האחראי ועוצר את הפארסה הזאת-זה הרבה יותר מלא מוסרי.*נכתב בלש` נוכח מטעמי נוחות בלבד.

למעלה