צריך את דעתכם:

bnayal

New member
צריך את דעתכם:

אני לד להורים פרודים ויש לי בעיה - ההורים שלי כועסים אחד על השני כל כך ולא מוכנים לדבר אחד עם השני בישביל לתאם דברים, בשל כך יוצא שאני צריך להיות איש הקשר בינהם, מה אתם הייתם עושים במצב כזה? מקשרים בינהם או אומרים להם משהו?( מה הייתם אומרים ) בתודה, בניה ליבנה

ש ק ד ב ת

New member
בוקר טוב,

הצעתי, אני לא יודעת כמה זמן אתה במצב של "המתווך" בינהם, אם יש לך אחים גדולים ממך או שאתה הבן היחיד. והאם ההורים שלך גרושים בפועל או פרודים?! אך אינני חושבת שאתה צריך להיות המקשר בינהם,הילד שמעביר בינהם את המידע.ובעצם איזה תיאום מידע והעברת הפרטים הם צריכים אותך בשביל זה?! ראיתי שאתה בגיל צעיר-13,ואינני יודעת אם תוכל להגיד ולעשות את זה, אך אינני חושבת שאתה זה שצריך להיות בין שניהם,החוליה המקשרת בין שניהם. הם לא מדברים,יש דרכים אחרים לעשות ולתקשר ולאוו דווקא דרך ילדם. אני חושבת שזה גם לא נכון מצידם לדרוש בכך שתעביר בינהם ותתאם בינהם דברים. תוסיף את הפרטים שהעליתי פה,ואולי תשובתי תהיה יותר ממוקדת. ברוכה הבאה לפורום
שקד

bnayal

New member
....

ההורים שלי גרושים, אני "מתווך" בינהם כשנה אחת. יש לי אח גדול ושני אחים קטנים אבל האח הגדול לא הולך אל האבא כי האבא הכיר אישה ועבר לגור איתה וביגלל זה הוא לא הולך אליו, כך שאני "המתווך" בינהם, מה אני צריך לעשות?

ש ק ד ב ת

New member
טוב לך במצב הזה?

לא מפריע לך? לא מציק לך שאתה צריך להיות המגשר בינהם,זה שמקבל מידע מאמא להעביר לאבא, אם מפריע לך-תדבר איתם! תגיד להם שאינך חושב שאתה צריך להיות זה שבינהם,אתה מבין את זה שהם התגרשו והם צריכים להעביר מידע בינהם-אבל אתה לא חושב שזה צריך לבוא דרכך. אולי הם ממשיכים בזה כי הם לא חושבים שזה מפריע לך. תגיד להם שאם יש להם משהו להעביר בינהם,לדעת אחד על השני. אתה זה לא הכתובת. נכון שאתה בין של שניהם אבל אתה לא העברת מידע-שליח.

NaDaV18

New member
אם זה מפריע לך

ומעצבן אותך ואין לך כוח לזה, למה אתה פשוט אומר להם שאתה לא רוצה לתאם דברים. ופשוט לא עושה את זה. לדעתי זה מה שאתה צריך לעשות!

bnayal

New member
אמרתי להם! אבל הם לא מקבלים את זה!

אמרתי להם! אבל הם לא מקבלים את זה!

NaDaV18

New member
אז פשוט אל תעשה את זה

אתה לא חייב להם שום דבר ואולי ככה הם יבינו שאתה לא רוצה להעביר דברים אם לא הולכים בדרך הקלה הולכים בדרך הקשה

רותם טל

New member
לדעתי תגיד להם

צמשהו בסגנון,אמא מסרה לך ככה..או אבא אמר ככה אבל אל תתגיד מה,פשוט תגיד שהיא/הוא מסר משהו ושהם ישברו את הראש מה זה

adam65

New member
מצטרף לשאר...

בתור אחד ש"היה בסרט הזה" אני מבין את מה שאתה עובר. אתה חייב להבהיר לשניהם, שאתה לא יונת דואר, לא מברק מזמר או נער שליח, ושאתה לא עובד אצלם... תציע להם, אם הם לא מסוגלים לשוחח בטלפון, לשוחח באי מייל, אודיגו, ICQ באחד מחדרי הצ´ט, או דרך מתווך אחר (עורך דין?). תבהיר להם שהדבר מאוד פוגע בך נפשית, וגורם לך בעיות בריכוז ובלימודים. אצלי זה עזר תקופה מסויימת, השאלה היא האם הם ימצאו לעצמם ערוצי תקשורת חלופיים או לא... בהצלחה.

שלום לך... ../images/Emo140.gif

קודם כל אני רוצה לציין שאני מאוד מזדהה איתך כי גם אני הייתי במצב הזה כמה שנים טובות עד שגדלתי, בתבגרתי והבנתי שהמצב הזה לא יכול להמשך כי אני סובלת ממנו מאוד! אז החלטתי להגיד להם משהו ולמרבה הפלא הדברים הנוקשים שאמרתי להם לגבי זה שאני לא רוצה להיות "המקשרת" בינהם כי אז אני סופגת את כל התגובות שלהם אחד על השניה (ולהפך) וזה יוצר מצב שבו אני (ואחי התאום שהיה בדיוק באותו מצב עד ששמנו קץ לעניין) מוצאת את עצמי באמצע בין שניהם בריבים שאני הכי לא צריכה (ולא רוצה) להמצא במרכזם! אז חבבי, בתור בנם יש לך את כל הזכות שבעולם לבוא אל שניהם (ביחד או לחוד) ולומר להם שהמצב הזה לא מתאים לך ושעליהם להתבגר ותגבר על העצמם ולע הבעיות שלהם אחד עם השניה (ולהפך) ובשביל התאום בינהם פעם בכמה זמן (אסיפות הורים וכדומה) שיתנהגו פעם אחת כמו מבוגרים ולא כמו ילדים קטנים (גם אם הם כאלה בדרך כלל) ויצליחו לתאם בינהם אירוע בלי לערב אותך! (כן, כן אני אמרתי להם את זה במילים האלה בדיוק!) סליחה עם זה נשמע מעוד בוטה אבל אני פשוט אמרתי להם את זה בשלב שכבר לא יכולתי לחזיק את זה בבטן יותר אז זה יצא ככה... זאת דעתי בכל אופן-
שיהיה לך!!! שלך, יוני

bnayal

New member
תודה רבה לכולם, אני אחפש את הרגע ה

תודה רבה לכולם, אני אחפש את הרגע המתאים להגיד להם, תודה לכולם

למעלה