צריך את דעתכם! לשים פינת קומיקס בבלוג שלי זה רעיון טוב?
ק קיץ כתום New member 22/3/02 #2 למה לא, אם זה חלק חשוב מהחיים שלך אז כן ואם לא אז אין לזה צורך בבלוג.. אבל אם אתה ממש רוצה אז כן ! (גם לי היו כמה פינות כאלה) שי !
למה לא, אם זה חלק חשוב מהחיים שלך אז כן ואם לא אז אין לזה צורך בבלוג.. אבל אם אתה ממש רוצה אז כן ! (גם לי היו כמה פינות כאלה) שי !
ט טוסט עם גבינה צהובה New member 22/3/02 #3 בטח שכן! הבלוג הוא אישי משלך אתה רוצה לשים בו קומיקס, שירה, הכל הולך. כל מה שאתה רוצה לשים אתה צריך לשים. בלוג אישי - הוא אישי - הבחירות שלך, מה שאתה רוצה לשים בו. קומיקס בבלוג נשמע כמו רעיון מעולה.
בטח שכן! הבלוג הוא אישי משלך אתה רוצה לשים בו קומיקס, שירה, הכל הולך. כל מה שאתה רוצה לשים אתה צריך לשים. בלוג אישי - הוא אישי - הבחירות שלך, מה שאתה רוצה לשים בו. קומיקס בבלוג נשמע כמו רעיון מעולה.
E EmptyS New member 22/3/02 #4 אוקיי.. בהתחלה חשבתי לעשות בלוג שכולו מורכב מקומיקס. אבל ירדתי מהרעיון הזה, כי זה די מעצבן לצייר קומיקס חדש כל פעם שאתה רוצה להוסיף פרק בבלוג..
אוקיי.. בהתחלה חשבתי לעשות בלוג שכולו מורכב מקומיקס. אבל ירדתי מהרעיון הזה, כי זה די מעצבן לצייר קומיקס חדש כל פעם שאתה רוצה להוסיף פרק בבלוג..
א איה@ New member 22/3/02 #5 מסכימה עם כל מילה של טוסט ../images/Emo26.gif (לשם שינוי ) לך על זה! בהצלחה. איה.