צריך את האוטו לשטוֹ

שלום לכולם ../images/Emo20.gif

עוד שבוע חם!!!! התחיל.... אני מקווה שלכולכם היה סופשבוע מהנה ושניצלתם אותו.... לכל אלה ממכם שלומדים... נראה לי שמחר זה היום האחרון ללימודים לא? נראה לי שבחיים אני לא אשכח את התאריך 20 ליוני ....
אז.... שיהיה אחלה שבוע לכולכם..... תעשו את כל מה שלי אין זמן לעשות כמו ללכת לים, לישון, או סתם לשבת מול הטלוויזיה..... (טוב דיי אני לא עד כדי כך מסכנה....
) הלכתי לעבודה.... שאני חוזרת אני מצפה לקרא תגובות!!!!! ביי.....

dsol

New member
../images/Emo99.gif חופש.......

סוף סוף.... למרות שיש לי עוד בגרות אחת אבל עדין זה חופש........ שיהיה לכם חופש מהנה !

bbaarraa

New member
ה-20 ליוני...../images/Emo99.gif

מחר היום האחרון של כיתה יב', היום האחרון של התיכון, היום האחרון של בית הספר, 12 שנים נוראיות באות לסופן
. איזה אושר! שבוע טוב לכולם!

שישיץ

New member
20 ליוני

סה"כ יום לפני בגרות... ויש עוד בגרות אחרי זה בהיסטוריה
למה אני למעעעעעעעעעעעעעעה???????

ברררר

New member
שבוע גם לך!!! :)

אני כל כך לא אוהבת קיץץץץץ... אני רוצה חורררףףף!!! סיימנו בצפר היום! וכולם הלכו לטיול מים במג'רסה ורק לי ולעוד כמה ילדים לא היה כוח!!! לשון מגן: 80 היסטוריה מגן: 82 (וואט דה פאק? מגיע לי יותרררר! מערערת!) שבוע טוב שיהיה, טפו טפו.

dsol

New member
יאאא תחדשי

אני רואה התחלתי סטייל נובה בחתימה חדש וטוב ^

D i s o r d e r

New member
חופש... ../images/Emo178.gif...

שלי מתחיל רק ב- 28.6 וגם זה אחרי מבחן... אוווווווווווּף.... נ-מ-א-ס-!

תפסיקי לבכות!!!

זה עוד פחות מעשרה ימים!!!!!! ואז הכל יהיה בסדרררררר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נשיקות וחיבוקים, ותזכרי... שלמרות שאמרת שכולם נוטשים אותך... אני תמיד כאן... לפחות מנסה להיות

D i s o r d e r

New member
להמשיך?

טוב, אז את גם- *יפה* *סקסית* *מוכשרת* וזהו... מספיק להלילה... שלא תתלהבי לי יותר מדי, הא?!
לילה טוסט

למעלה