צריך את העזרה שלכם

SHARON 103

New member
צריך את העזרה שלכם../images/Emo70.gif

שלום, אני רכשתי דרך וואלה נגן MP3 של חברת PROSOUND. הנגן תומך בעברית והוא בנפח של 512MB. החברה הספקית היא חברת פירלס. יש לי מספר שאלות לשאול אתכם- 1. כשאני מדליק את הנגן אז התפריט הראשי לא מופיע לי. בפעמים הראשונות כשהדלקתי אותו הכל היה כשורה. היה מופיע לי התפריט הראשי ורואים בו אייקון של רדיו עם כיתובית שכתוב רדיו, הייה מופיע אייקון של מוזיקה עם כיתובית וכו'. אבל עכשיו בכל פעם כשאני מדליק את הנגן אז התפריט הראשי מופיע ריק , אין בכלל אייקונים ומה שיש זה רק קוביה שחורה שמהבהבת וחוץ מזה אין כלום. מה הסיבה לכך? ואיך אני יכול לפתור את זה? 2. היו לי 2 מקרים שבהם אחרי מספר פעמים של ניגון מספר שירים ומעבר מהיר בין השירים אז פתאום הנגן הפסיק לנגן ונתן לי את ההערה : FORMAT ERROR . למה? אני מקווה שזה לא יקרה לי שוב אבל מה הסיבה ההגיונית לכך? 3. העברתי לנגן שירים בעברית ובאנגלית. הבעיה היא שכשהשפה של הנגן היא באנגלית אז כל השירים שבעברית רשומים בג'יבריש וכשהשפה של הנגן היא עברית אז השירים באנגלית פשוט רשומים הפוך. איך אפשר לפתור את הבעיה הזאת? הנגן לא יכול לנגן את השירים בעברית ובאנגלית ביחד תוך כדי הצגה נורמלית של שמות השירים? המון תודה לכל מי שיענה וסליחה על האורך של השאלות.....

weird dust

New member
ככה

1. אין לי מושג 2. הפורמט של הקובץ לא נתך ככה שיכול להיות שהוא לא MP3 או שהוא פשוט קובץ שלא ניתמך ע"י הנגן. (מומלץ להמיר מחדש את אותו שיר ל-MP3 שכן יתמך). 3. זאת בעיה ידועה ואין הרבה מה לעשות איתה.

למעלה