צריך את העזרה שלכם

צריך את העזרה שלכם

ראיתי הרבה לינקים לגבי ה50$ חינם בלי לשים דיפוזיט ובערך אחרי כל הודעה כזאת קראתי תגובה של מישהו שניסה ולא אצליח או סתם של אנשים שלא ממליצים מיסבות שונות יש דרך שבטוח אפשר לקבל את ה50 האלה בלי להפקיד כלום??? (יש לי חשבון בפול טילט אבל אמרו לי שאפשר למחוק קוקיז ולהרשם מחדש)

shaywh

New member
כן

פוקר סטרטג'י הכי מומלץ. א ב ל, אמנם אתה יכול לפתוח חשבון חדש בפול טילט, רק זה לא אומר שתצליח להוציא את הכסף בקלות בלי שיעשו לך בעיות ויקפיאו לך את החשבונות. למרות שבינינו, רוב השחקנים לא מוציאים משהו שווה אף פעם אז אם אתה מחפש בעיקר הנאה זה לא קריטי.

ניסתי עכשיו

האמת ממש הסתבכתי שם נכנסתי לאתר נתתי פרטים מלאתי את החידון טעיתי כנראה בכמה שאלות וזה אמר לי לנסות יותר מאוחר קודם כל האנגלית שלי לא משהו וקשה לי להבין את השאלות והתשובות וב זה מעביר כסף לפול טילט?(כי ראיתי שמות של אתרים אחרים שם) ואם כבר יש לי חשבון בפול טילט אני צריך למחוק אותו ולעשות חדש? מצטער על החפירה אחי אבל יש מצב שאתה עושה לי סדר לדברים

shaywh

New member
כמה תשובות

עקרונית אתה קודם עובר את החידון שלהם ורק אח"כ יכול לבחור לאיזה אתר להירשם, נרשם עם הקוד שלהם, רושם בסטרטג'י את היוזר שלך ותוך כמה ימים הם מעבירים את הכסף. הקטע הוא שלישראלים אין ממש בחירה והאופציה הרלוונטית היחידה זה פול טילט. אם יש לך כבר חשבון של טילט זה בעיה. אפשר לעקוף את זה, לפתוח עוד חשבון ולקוות לטוב אבל תדע שזה סיכון שאתה לוקח על עצמך נגד החוקים של האתר. הבעיות יכולות לצוץ כשתנסה להוציא כסף כי אם אתה מקבל מסטרטג'י יכול להיות שרק אז יעשו לך אימות נתונים. יש מצב טוב שלא תזכה לשלב הזה, עניין סטטיסטי, רוב השחקנים הם לא מנצחים לטווח ארוך. בטח שלהגיע למצב הזה בטילט דורש יותר ניסיון כי השדה יותר גדול והרמה יותר גבוהה מבאתרים קטנים.

למעלה