צריך את חוות דעתכם על...

eli400

New member
צריך את חוות דעתכם על...

שלום לכולם, אני הבעלים של אתר דו"ח שירות. האתר כבר באויר כארבעה חודשים ותופס תאוצה. המון גולשים מקבלים סיוע דרך האתר והתגובות נלהבות. בייתי שמח לקבל תגובות מכם על האתר והרעיון מאחוריו (עיצוב, קונספט וכו'...). כמו כן אני אשמח לשמוע רעיונות לקידום עסקי של האתר ודרכים להפיק רווחים ממנו. כתובת האתר: http://www.service-report.co.il תודה. אלי שמעוני

twa1234

New member
תגובה

ראשית, האתר מאוד מושקע. לדעתי, הדרך היחידה שאתה יכול להרוויח ממנו זה דרך פרסומות בבאנרים. קשה לי להאמין שמישהו ישלם עבור הכניסה - גם כי הגולש הישראלי לא אוהב לשלם עבור כניסה לאתרים, וגם כי קשה לי להבין למה למישהו לשלם על זה? אתה צריך למצוא דרך לפנות לאנשים, וכשיהיו לך הרבה גולשים אז תהיה יותר אטרקטיבי למפרסמים.

צימט

New member
חוות דעת

הייתי אומר שהאתר של הוא כלי עבודה נהדר ויכול לשמש אמת מידה גם למשרדי הפרסום ולמפרסמים עצמם. העיצוב אוורירי ויפה..אבל דע לך כשברגע שאתה מספק תוכן טוב לקורא, העיצוב פחות חשוב, אולי יכעסו עלי המעצבים שבחבורה אבל זאת דעתי. אל תחשוב על הרווחים, כי כשחושבים על רווחים ברוב המקרים מפסידים. חשוף את האתר שלך לכמה שיותר בעלי דעה ועניין בתחום הפרסום, ויש עניין כי הרי שרות הוא לא דבר מובן מאליו בארצנו הקטנטונת ולא מעט אנשים יקרים נפגעים משרות לקוי או להפך לא כל מי שנהנה משרות נפלא תמיד משתף את החברים שלו. יוזמה טובה עם המון פוטנציאל לך עם הרעיון והיוזמה הכי רחוק שתוכל, וכשתגיע לשם קח עוד כמה צעדים קדימה

twa1234

New member
שאלה

אתה חושב שמשרדי פרסום יסכימו לשלם על סוג תוכן כזה?

צימט

New member
תשלום על תוכן

לדעתי אתה צריך בשלב הראשון ליצור עניין וליידע את התעשייה שיש כזה אתר המספק שרות חשוב השלב השני לתת להם להתנסות בו לתקופה מסויימת ובשלב השלישי לבחון בהתאם להתפתחות את נושא גביית התשלום עבור השרות והדגש הוא על שרות ולא תוכן !!

כל הכבוד!!

כל הכבוד על הקונספט של האתר!!! אתם הופכים להיות בעצם, הדניאלה שמי והגדעון רייכר של האינטרנט. תוכלו לשלב אנשים אלה במסגרת הפורום שלכם באתר, לקחת חסות על פינה קבועה בעיתונות לשם העמקת החשיפה ("דניאלה שמי ודו"ח שרות חושפים"). הכי חשוב, שיהיה לכם שיניים. שתצדיקו את קיומכם. שתטפלו עד הסוף עם תלונות הלקוחות. עיצוב נוח לעין, נקי ויפה. עניתם פה על צורך אדיר!!! כל הכבוד, שוב...

למעלה