צריך את עזרתכם בבחירת נגן "נפוח"....

S L I P Y

New member
צריך את עזרתכם בבחירת נגן "נפוח"....

הכי חשוב - זה כמות הזיכרון 60G ומעלה... הכי חשוב 2 - איכות סאונד הכי חשוב 3 - עמידות (למכות ולאורך זמן) עדיפות ל: תוכנה ידידותית (עדיף לא הגבלה של אפל לדוגמא) אפשרות להכניס כרטיסים (בעיקר לגיבוי מצלמה) גודל פיזי קטן מיותר: וידאו רדיו WIFI GPS ויתר הג'אנק מגבלה - קניה בארץ ועכשיו (לא יכול לחכות) מחיר גמיש Help me plz !!! P:

S L I P Y

New member
קריאטיב ?

הכוונה בתמיכה בעברית ששמות השירים יהיו בעברית או בגיבריש ? הXFI החדש נראה ממש טוב אבל לא מביאים אותו לארץ :S האיפוד נראה לי האפשרות היחידה (לצערי הרב)... אין לכם רעיונות ??? :S איזה חברות מציעות נגדים ברמת סאונד גבוהה ? ורמת איכות ואחריות ? תודה :)

יאיר B

New member
יש לך שני אפשרויות:

איפוד או ארכוס. הארכוסים הם נגני PMP - כלומר נגני וידיאו עם מסך גדול. די יקרים. אפשרות נוספת היא איאודיו A3 או Q5. ה-A3 הוא נגן PMP גדול וה-Q5 הוא ממש מחשב כף יד (עם מערכת הפעלה של MS). יקר (כ-2000 ש"ח).

S L I P Y

New member
האמת לא ממש מכיר...

לא את החברה ? (שווה משהו ? רצינית ? לא מדבקה ?) ובטח שלא את הדגמים :S (אני אשמח לקישורים אם אפשר) הם יותר אמינים ? יותר איכותיים ? לא נורא אם הם יהיו יותר יקרים בגלל תכונות שאני לא צריך... העיקר שימלאו את מירב התכונות החשובות... תודה לכולכם ! :)

Word Up

New member
Zune ? הוא אמר שהוא רוצה בלי תוכנה.

התוכנה של הזון זה אחד הדברים המזעזעים שראיתי.

אבל אין הרבה אפשרויות חוץ מאייפוד. אייפוד הכי

מתאים בשבילו. כל הארכוסים ענקיים והוא בסה"כ רוצה נגן מוזיקה.

Word Up

New member
למה לא אייפוד ?

אייטיונס היא תוכנה ידידותית ונוחה אם יודעים להשתמש בה ובאייפוד קלאסיק יש את כל מה שאתה רוצה. 120GB , איכות סאונד מעולה ועמיד מאוד. בעצם הכל חוץ מכרטיס זכרון,אבל בגודל הזה לא תמצא הרבה נגנים שכן מאפשרים כניסת כרטיסים. ומבחינת גודל אני מדבר גם על המקום בהארדיסק וגם מבחינת גודל פיזי.

S L I P Y

New member
האמת לא ממש יודע....

האיטונס הבנתי ממש זוועתי... ודיי מגביל... אין כניסה לכרטיס...(לא שולל אבל בהחלט חיסרון) הדגמים הגדולים דיי מיושנים :S אולי אם כבר אז עדיף את ה32 החדש ? קצת קטן אבל אני כבר לא יודע מה לעשות....

Word Up

New member
הבנת לא נכון.

למה להקשיב לאנשים ולא לנסות לבד ? אייטיונס תוכנה ממש נוחה וככה גם האייפוד. ה32 הוא טאצ',אמרת שאתה רוצה נגן עמיד אז לא הייתי הולך על נגן עם מסך מגע. למה מיושנים ?

S L I P Y

New member
I-Pod's

לנסות לבד זה אכן אפשרי... אבל כל מי ששאלתי אמר שזה מעצבן... ובנוסף זה מאוד מגביל (אי אפשר למחוק בלי חיבור למחשב ?!!?) חשבתי על הזן בגלל מספר סיבות: הוא פלאש - עמיד יותר לזעזועים הוא חדיש יותר - פחות באגים ויותר עידכונים חריץ הרחבה - יתרון ולעומתו ה120... רק נפוח יותר... וזהו P:

Word Up

New member
אבל אמרת שאתה רוצה 60GB ומעלה.

אין נגן פלאש עם מקום כזה,לפחות לא לפני הרחבה וגם אז זה נדיר ויקר. לא יודע את מי שאלת,תנסה לבד ותראה אם זה נוח לך.

S L I P Y

New member
צודק...אבל...

אם זה מה שיפתור לי את הבעיה אני אאלץ להתפשר בנפח... זה נגן שחייב "לשרוד"... הוא בנוסף גם יצתרף אלי לטיול ארוך.... אם אני הולך על פלאש.... ה32 של איפוד זאת האופציה הכי טובה ? אז איפוד זה האופציה היחידה ??? הקלאסי הנפוח או החדש ה32 ??

יאיר B

New member
אם רוצים נגן שישרוד - אז רק פלאש.

כיום הנגנים עם הזיכרון פלאש המובנה הגדול ביותר הם האיפוד טאצ' והאיאודיו O2 וכן הסנסא וויו - שלושתם עם 32GB. לאיאודיו ולסנסא אפשר להוסיף כרטיס הרחבה, כך שמקבל נגן עם זיכרון גדול יותר (בארץ מוכרים עד 16GB ובאיביי אפשר למצוא גם 32GB). הסיפור לא יהיה זול. זה המקסימום שאפשרי כרגע. איפוד טאץ' לא ניתן להרחבה. כשאתה אומר הקלאסי הנפוח אתה מתכוון לאיפוד קלאסיק 120GB? הוא דיסקשיח ועמידות זו לא התכונה שמאפיינת אותו.

S L I P Y

New member
עזרת לי...אבל צריך עוד קצת :)

בטוח שלטאצ' אין אפשרות להכניס כ.זיכרון ?? :S ואיך החברות האחרות שהזכרת ? איך האיכות סאונד שלהם ? אחריות ? עמידות ? נוחות ? אני ממש לא רוצה לרדת ברמה :S מה לדעתך עדיף מדגמי הפלאש (מסכים איתך לגבי זה) ? איזה הכי ממומלץ ?? ולמה ? תודה :)

יאיר B

New member
אין נגן של אפל שניתן להוסיף לו זיכרון, לפחות

לא כיום. אולי בעתיד. הסנדיסקים הם נגנים פשוטים (והמחיר בהתאם). איכות הסאונד של הוויו לא משהו לפי הביקורות ברשת. איאודיו - זה כבר סיפור אחר. איכות השמע טובה מאוד (ויש שיגידו יותר מאפל), אחריות רק בארץ (באג שהם היבואנים), עמידות - תלוי בדגם (דגם עם מסך מגע יהיה פחות עמיד בהגדרה), נוחות - עניין של טעם (אם כי אין שום חברה שמתחרה ביכולת בניית ממשקים נוחים כמו אפל). מה אני חושב שעדיף מדגמי הפלאש? זו בעיה לא קטנה מאחר ואתה רוצה נגן עם קיבולת גדולה ושיהיה עמיד שכיום לא קיים דבר כזה. לו אני הייתי במצב שלך, הייתי קונה את ה-D2 16GB ומוסיף לו כרטיס זיכרון של 16GB. הייתרונות שלו הם שהוא קטן יחסית, זמן סוללה ארוך ויש אפשרות להרחבה (אם הייתי רוצה יותר זיכרון, הייתי קונה עוד 2-3 כרטיסים של 16GB ושם עליהם את אוסף המוזיקה שלי, הם קטנים מאוד ועמידים אבל יקרים, מחליף עם הזמן). כמו כן הייתי מוסיף לו נרתיק של מצלמה דיגיטלית לכל הציוד + ספק.

למעלה