צריך את עזרתכם בדחיפות

צריך את עזרתכם בדחיפות

יש לי בעיה שנמשכת כבר שנים, ואשמח אם תוכלו להאיר את עיניי מה הסיבות לה ואיך פותרים אותה. אני חושב שאני לא עומד בלחצי החיים. הכוונה-כשאני מגיע לעבודה בבוקר אני בד"כ בסדר, אבל ככל שהיום מתקדם , אני מתחיל לצבור לחץ. ואז אני מרגיש איך שאני מתחיל להתחמם עד שבשלב מסוים אני לא יכול לפתוח את הפה כי מיד אני מסמיק והאוזניים שלי נהיות אדומות. העניין שתופעה זו באה והולכת- יש תקופות טובות יותר טובות פחות. מצד אחד חשבתי שיש לי חרדת קהל, אבל מצד שני בתקופות הטובות יותר, אני מדבר חופשי חופשי בישיבות ובחברה בכלל. אולי זו בכלל בעיה גופנית ולא נפשית שהגוף מתחמם כך? יש לכם רעיון?

לחצים, הסמקה

ליואב הגוף והנפש הם יחידה אחת, קשורים זה לזה לחלוטין. טיפול קינסיולוגי מתיחס למטופל כישות אחת של גוף ונפש. מאבחן את הגורם הראשוני למצב ומטפל בגורם. מאבחן חסימות בגוף ובנפש. איבחון הגורם נעשה ע"י בדיקות שריר עדינות. הן דרך לקבל אינפורמציה חיונית מן הגוף שיודע הכל על עצמו. הגוף שיודע מהו הגורם ומהי הדרך הרצויה והטובה ביותר לנטרל אותו. טיפול יחודי ,זורם ,נינוח ובקיצור תהליכים. טיפול ללא תרופות. חפש מטפל קינסיולוגי מנוסה. כול-טוב

אד

New member
היי יואב!../images/Emo42.gif

יואב, הדבר החשוב ביותר הוא להיות רגוע ולא להיכנס ללחץ. רצוי שתעבור בדיקות כלליות בקופת חולים לשקט הנפשי שלך. מניסיון אישי ,מחשבות חיוביות מורידות לחץ ומתח. יש שלל אפשרויות ברפואה האלטרנטיבית,אתה צריך להיתמקד,לדעת מה הסיבה. אני משאיר טל-5223358-03 -בית מרקחת הגליל ת"א-תוכל להיתייעץ טלפונית. ישמחו לעזור. בבירכת ימים יפים ושלווים.

לחצי החיים

יואב שלום, התאור שלך יכול להוביל לכיוונים שונים: האם אתה שותה מספיק? האם יש איוורור בחדר? האם זה קורה לך רק במקום העבודה ובשבת בבית אין תופעות מעין אלו? האם במצבי לחץ אחרים שאינם קשורים למקום העבודה מתרחשים אותם הסימנים. יש להבחין האם התסמינים אכן נפשיים ולא פיזיים ( אויר , חום, חוסר בנוזלים, אלרגיה וכד´) ואם אכן הם נפשיים יש מקום לשלב טיפול חיצוני כמו דיקור /צמחי מרפא / תזונה/ פרחי באך עם טיפול פנימי כמו טי צ´י/ מדיטציה) אם הינך כי המצב הינו מצב של סטרס הייתי מציאה לך לקחת קומפלקס של צמחים הנקראים Herbal MNTL balance complex המקלה על התמודדות עם מצבי לחץ. ( של חברת סולגר) הברב בריאות

m_katzmann

New member
קנסיולוגיה חינוכית

ליואב שלום, אין ספק שאתה זקוק לטיפול בתחום הרגש. לרפואה האלטרנטיבית מגוון טיפולים בתחום הזה. אני מציאה לך בחום רב טיפול בקנסיולוגיה חינוכית. קנסיולוגיה היא שיטה לאבחון חסימות אנרגטיות בגוף בתחום הרגש, המבנה התזונה והאקולוגיה. כאשר מאובחנת חסימה שכזאת שגורמת לדפוס חיים מסויים, מנטרלים את המתח השלילי שנצבר סביבה, וכך שלב אחר שלב מקלפים בעיה אחר בעיה עד שמגיעים לשורש הבעיה לסיבה הראשונית שגרמה לדפוס התנהגות מסויים. בקנסיולוגיה משולבים טכניקות שונות מהמזרח והמערב כמו דמיון מודרך, חזרה בגילאים, תרגילים לאיחוד מוח ימין ושמאל, תרגילי נשימה עיסוי מרידיאנים, צאקרות, עבודה יצירתית, פרחי באך וכו. בקשר לתופעה עליה אתה מספר הרי ברור לגמרי שכאשר בן אדם מרגיש טוב פיזית הוא ירגיש גם טוב רגשית וכאשר אדם מאושר הוא יהיה גם בשיא האנרגיה שלו ולא ידע מחלה מהי וזה בדיוק מה שקורה לך. כאשר אתה בטוח בעצמך - שום חרדת קהל לא תציק לך, אבל ברגע שאתה קצת חושש הגוף מייד מגיב. כאשר אתה הולך לקראת יום שכזה ואתה כבר מרגיש את כל הסימנים שמתחילים להופיע, אמור לעצמך _ אני אצליח בזה ובגדול. בחר לך משפט חיובי שמתאים לך ואמור אותו המוןו פעמים באותו היום. אמור אותו בכעס,בעצב,בשמחה, בחופשיות ותראה איך כמה דקות מסיביות שכאלה - העולם נראה הרבה יותר טוב. מאיה

estie

New member
יש המון סיבות אפשריות

שלום יואב האפשרויות די נרחבות, הן המקור לקושי שאתה חווה והן הדרכים להשתחרר מהן. בתחום הפסיכותרפיה הרוחנית אנו מקדישים התייחסות נרחבת לאדם הן מבחינת הרמות הגשמית רגשית מנטלית ורוחנית והן לדחיסויות האנרגטיות שמגבשות אותו ומקיימות אותו - שדות אנרגטים, צ´קרות, ערוצי אנרגיה, נפש, נשמה ועוד. גם שיטות התגובה הן רבגוניות ומנותבות לאדם וחלק מהן מותאמות בהתאם לזרימה ההרמונית של האדם במהלך טיפול. לשוחח בטלפון, לבדוק דברים יסודיים ואז אולי אוכל להציע לך רעיון למהות התופעה ואופציות אפשריות לעבוד עימה במגוון תחומים - חלקם עבודה עצמית. אם ברצונך לשוחח, ערבי א´-ד´ הם הנוחים ביותר, עד 21:00, 026447990. ברכות ובריאות טובה אסתיה

למעלה