צריך את עזרתכם בהחלטה

yavin

New member
צריך את עזרתכם בהחלטה

אני צריך לקנות מחשב לאחותי שיהיה לה לבית. צריך את עזרתכם בהחלטה על המצע הבא: לוח אם FOXCONN מעבד AMD Sempron 2400Plus זכרון 512 -DDR 400 דיסק קשיח- 80GB 7200RPM צורב תקליטורים x52/x32/x52 מארז Super ATX, כולל 6 יציאות USB בתקן 2.0 מתוכן 2 בחזית המארז. כרטיס מסך משולב 3D-Force 64MB + חריץ הרחבה AGP פנוי בתקן מתקדם AGP x8 לשדרוג עתידי לכרטיסי מסך מתקדמים כרטיס קול משולב לשמיעה הקפית 6 Channel Audio Codec כרטיס רשת משולב 10/100 מקלדת + עכבר + רמקולים כונן 1.44 המחיר המוצע :1700 ש"ח מה דעתכם?

Ixion

New member
המחיר משקף את המפרט יפה מאוד ../images/Emo13.gif

טוב זה לא ממש משנה. המחשב גרוע - להסתובב ולברוח. המעבד על הפנים (גרוע יותר מסלרון); לוח אם אלמוני; כרטיס המסך\קול\רשת הוא לא כרטיס מסך הם בעצם מובנים בתוך הלוח אם (מסביר למה הם בסיסיים כל כך). עדיף להוציא קצת יותר על מחשב שישמש אותך במשך שנה וחצי (או יותר) מאשר קצת עכשיו, ולהתלונן אחר כך.

Ixion

New member
יש לי שאלה,

מה אתה מתכנן לעשות במחשב? אתה מתכוון לשחק משחקים מתקדמים, או סתם שימוש כללי?

yavin

New member
עקרונית לימוש כללי

מה זה צלך שימוש משחקים מתקדמים?

Ixion

New member
מחשב חזק במיוחד,

עם כרטיס מסך חזק במיוחד. כרטיסים חזקים במיוחד צורכים סונומה (טכנולוגית PCI EXPRESS) מה שבדר"כ מקפיץ (דרסטית) את המחיר.

Ixion

New member
החל מ3500-4000 שקלים

או 8000 ומעלה במחשבים ניידים. ...כן, זה ללא מסך.

yavin

New member
ממממ

אז מה אתם מציעים בנייחים לשימוש כללי?

Ixion

New member
מה אתה רוצה לעשות עם המחשב?

או יותר נכון, האם אתה הולך לשחק במשחקים כבדים?

yavin

New member
../images/Emo26.gif

אוקיי זה מיודע לבית שיש בו ילד בן 4 אני משער שהם ישמו בו קונפי וכאלה לא ניראה לי שהם ישימו בו ישומים מאוד מאוד כבדים

Y. Welis

New member
אין חדשים במחירים כאלה, רק משומשים

חדש סביר יתחיל ב-4000.

למעלה