צריך את עזרתכם ודעתכם!

deicide vy

New member
צריך את עזרתכם ודעתכם!

טוב אז ככה - במסגרת מגמת מחשבים בתיכון אנחנו צריכים לבנות אתר אינטרנט בנושא כלשהו שאנחנו בוחרים. החלטתי לנסות לקחת את האתר שלי לכיוון של אלכוהול. אני בשלבי התכנון של האתר וברגע זה אני מתכנן את הקטגוריות והתפריטים באתר. הייתי רוצה לשאול את דעתכם לגבי התוכן שכדאי לשלב באתר, התפריטים, אתרים שאתם אוהבים ועוסקים באלכוהול וכיוב'. תודה

cloclo

New member
ספר מה כבר

החלטת להכניס לשם ויהיה יותר קל לעזור לך לחדד ולהתמקד. עצה קטנה - אם אתה לא מתכוון לייצר תוכן מקורי, עדיף לך ללכת בכיוון של אינדקס.

deicide vy

New member
זה לא כ"כ עקרוני

זה לא כ"כ עקרוני נכון לעכשיו כיוון שהאתר לא ירוץ באמת, משתמש יוכל להשתמש בפונקציית הזמנת המשקאות לדוגמא, אך אין כל מערכת הזמנה מאחורי זה, הוא יפעל רק לצורך המבחן שהאתר אמור לעבור. כמובן שהייתי שמח לפתח את האתר הלאה וכו' וכו' אבל זה לא רלוונטי נכון לעכשיו. בגדול, אני אמור לשלב כל מיני רכיבים בתכנות ככה שהתפריט שלי יתאים לדרישות של המורה. החלטתי לשלב : קישורים, מערכת הרשמה, מאגר ברים למיניהם בארץ (רוצים שהבר שאתם עובדים בו יוצג מול המורה האוקראינית שלי למחשבים ? צרו קשר .. זה בחינם :) ) וחנות. כמובן, החנות לא תעבוד באמת אלא רק תקלוט הזמנות. אם אוכל, אמשיך אם זה הלאה, בנתיים אני סתם נהנה לחשוב על עיצוב ופונקציות. תודה בכל מקרה :) -דרור

cloclo

New member
אם ככה,

יש לי רעיון נחמד בשבילך שיכלול את כל הפרמטרים, וזה גם משהו שלא קיים כרגע והיה נחמד אם היה אתר כזה. תבנה את ה-rest של הברים. נתונים על כל בר כולל כתובות וטלפונים, תפריט, תפריט אלכוהול, גודל הבר, אוירה, תמונות, גילאים, מוסיקה, מבצעים וכו'. לכל בר יש דף כרטיס ביקור (או מיני סייט), והפונקציה העיקרית היא חיפוש והצלבת נתונים, כלומר מציאת בר ע"פ פרמטרים מסויימים (לדוגמה, חיפוש של בר לפי הפרמטרים: איזור חיפה והקריות, מכיל למעלה מ-200 איש, פתוח מ-20:00, מחזיק ברז גינס, גילאי 25 ומעלה, מוזיקת רוק, מגישים אוכל). אם כל מה שאתה צריך להציג בחנות זה קליטת הזמנות, אז במקום חנות אתה יכול להציע הזמנת מקום בבר דרך האתר (נגיד שזה אפשרי
). בהצלחה.

למעלה