צריך את עזרתכם חבריי היקרים

• פותח הנושא ny22
  • פורסם בתאריך

ny22

New member
מנהל
צריך את עזרתכם חבריי היקרים

שלום לכם ושבת שלום
, בעוד כחודש בערך, אני טס לסן-פרנסיסקו ב-3 טיסות: 1. מישראל לשוויץ. 2. משוויץ לנוי-יורק. 3. מנוי-יורק לסן-פרנסיסקו. (לגבי זאת, אני לא בטוח שתהיה). אז ככה, לפי מה שהבנתי שתי הטיסות הראשונות הן בחברת דלתא (גם לי הטיסה הראשונה לא נראתה הגיונית בהתחלה, עד שהבנתי שזאת הולכת להיות טיסה של אלעל+דלתא) ואין לי מושג על הטיסה השלישית. הטיסה השנייה תהיה בחברת דלתא. יש לי כמה שאלות: 1. באיזה סוג מטוסים אתם חושבים שאני אטוס? 2. האם יש לכם מקומות מומלצים? 3. היה פה פעם קישור לסידורי המושבים באלעל, הייתיש מח אם הייתם שמים אותו פה וגם את סידורי המושבים בדלתא. אם יהיו עוד פרטים, אני אעדכן. שיהיה לכם שבת שלום.

e dor

New member
שלום לך

א. תעשה חיים
ב. אם תיתן תאריכים נוכל לבדוק לך באתר של אלעל. ג. אכן הטיסה הראשונה (ואם אתה אומר אז גם השנייה) הן קודשייר בלבד. בראשונה תטוס במטוס אלעל ובשנייה אני מאמין שדלתא (אלא אם יש עוד חברה שמשתתפת בקוד שייר הזה). ד. סידור המושבים של דלתא. תלחץ על דגם המטוס ויופיע לך למטה שרטוט המושבים שלו. מקווה שעזרתי ! שבוע טוב.

ny22

New member
מנהל
תודה רבה ו....

גם הטיסה השלישית היא בדלתא. יש לכם השערות באילו מטוסים אטוס? תודה רבה.

e dor

New member
בשמחה, אם תיתן לי את התאריך

אני אשמח לנסות למצוא לך תשובה מדוייקת. זה יכול להיות 763, אפילו 764 ומצד שני 738....

רן 56

New member
הפעם האחרונה שעשית את הקו הזה..

הטיסה מ JFK ל SFO היתה עם 757. משויץ ל JFK או EWR ההגיון אומר 763 למרות שמבלגיה (קצת יותר קרוב לאטלנטי) עשיתי את הקו עם דלתה ב 753 שלהם. מה שכן השירות בטיסות היה מצויין. מהארץ אם אתה יוצא עם אלעל סיכוי סביר לפגוש את ה 737 אם סוייס אז אחד מהאוטובוסים שלהם. בכל מיקרה טיסה נעימה וד"ש ליפיפיות של פריסקו היושבות על המרינה. אני מתגעגע אליהן

גשר הזהב

מותר לטוס מעליו ב 500 רגל מעפ"ש, מה שמאפשר לעבור במרכזו (בחלק הנמוך) ולראות את קצותיו בגובה יותר מגובה הטיסה...

לצורכי הקפצה

שימו לב במיוחד ל BAY שהינו מפרץ יפיפה הנפרש ע"פ כ 80-100 מייל. אגב SFO ידוע ב 2 סממנים יחודיים: א. הנחיתה בו מיוחדת כיוון שממבט מפבנים נראה שנוחתים על המים עד ממש רגע הנחיתה. ב. כיוון שבימים ללא מז"א בעייתי מתבצעות נחיתות, במקביל, כנף לכנף, על 2 המסלולים המקבילים, ומיד לאחר הנחיתות יש המראות מקבילות מ 2 המסלולים הצולבים, כאשר לאחר הניתוק כל מטוס פונה 45 מעלות החוצה.

גם אני טס לשם עוד חודש

אבל עם קונטיננטל עד וגאס ומשם עם אמריקה ווסט לסן פרנסיסקו. מניו יורק לסן פרנסיסקו אני מניח 737-800 או 757-200

למעלה