צריך את עזרתכם לגבי תרגיל...

צריך את עזרתכם לגבי תרגיל...

שלום לכולם, אני בן 23 מבנה גוף רזה, טיפה בטן, והבעייה העיקרית שלי היא: יש לי חזה כמו "ציצי של בחורה".... זה קצת בהקצנה, התחלתי לעשות "שכיבות שמיכה" בבית, אשמח לטיפים מכם, כיצד אני יכול לעצב טוב יותר את חזי (אילו תרגילים יכולים לעזור, כיצד לעשות מרפקים בכדי למתוח את החזה...???) תודה מראש לעונים...

חן M

New member
שלום לך

קצת קשה להבין עד כמה זה ניתן "לטיפול" דרך האינטרנט כי זה גם תלוי במבנה החזה ובאחוז שומן . מה שבטוח שבלי שום קשר אתה לא אמור לעבוד רק על שרירי החזה או לעבוד עליהם ביחס מאוד גבוה לשאר השרירים על מנת "לפתור" את בעייתך .

אוקיי, תודה , ובכל זאת...

כיצד אני אמור לעשות מרפקים שיפעל על החזה בצורה אפקטיבית והאם ישנם תרגילים ביתיים נוספים לחזה...

oridoron77

New member
אני חושב שאתה לא בכיוון

תרגילים לחזה לא יעבדו בצורה אפקטיבית כמו שאתה מתאר (אלא אם כן הבעיה היא בטונוס השריר, למרות שלפי התיאור שלך זו אינה הבעיה). ההמלצה הכי טובה כמו שחן קדם להגיד, היא לא לאבחן דברים דרך האינטרנט אלא מאיש מקצוע. במקרה זה זהו כמובן רופא כללי, רופא עור או פלסטיקאי. ישנה תופעה שנקראת "גינקוסמטיה" אבל לרוב היא נפוצה אצל נערים בשיא תהליך הבגרות. כדי להיוועץ אצל רופא כדי לשלול בהפרעה הורמונלית, או סיבה מחשידה אחרת. לאחר מכן יהיה נכון לפנות לתרגילי התנגדות שישפיעו על האיזור בצורה מקומית (ולא על הרקמה הבעיתית עצמה) ויתנו מראה אסטתי טוב יותר. בהצלחה אורי

למעלה