צריך את עזרתכם....

• פותח הנושא ny22
  • פורסם בתאריך

ny22

New member
מנהל
צריך את עזרתכם....../images/Emo12.gif

מחר בבוקר יהיה לי זמן ואני רוצה לנסוע לנתב"ג לצלם מטוסים. עכשיו, היות וכמעט לא יצא לי להיות שם, אני רוצה לדעת אם אתם מכירים מקום טוב לתצפית. קחו בחשבון שאני מגיע עם אוטובוס, לכן זה צריך להיות קרוב לטרמינל 3, וגם משהו שלא יצריך יותר מידי הליכה (3-2 קילומטר הכי הרבה). בנוסף, אני רוצה לדעת אם רואים טוב נחיתות והמראות מ"קניון שחקים"? תודה רבה. נ.ב. - כשמחר אני אהיה שם, אני בטח אחפש כמה נקודות תצפית טובות, אם אני אמצא נקודה טובה שרואים ממנה את רוב המסלול (או אפילו את כולו), אני אספר (ואצרף תמונה).

jasmine38

New member
חבל"ז, במובנו המקורי

מחר צפוי מזג אוויר סוער, במקום שתוכל לתצפת היטב היה לך מאוד קר ורטוב. המקום המומלץ הוא ביציאה הדרום מזרחית מאור-יהודה (נסה לראות במפה ברשת). לקניון שחקים לא תוכל להכנס, אין לך כרטיס טיסה. יש תצפית מערבית לטרמינל (1.5 ק"מ מערבית, ליד מחסני הקבלנים). לא כדאי מחר. רוב הסיכוים שיהיה מזג אויר לא סימפטי. המלצה: תציץ הלו"ז של הטיסות המתוכנן (יש דף של 24 שעות) בכדי לדעת אם כמות הטיסות תספק הזדמנויות רבות ככל באפשר.

ny22

New member
מנהל
תודה.....אבל

איפה זה מחסני הקבלנים? ותהיה לי ברגל מהטרמינל ליציאה של אור יהודה? לקניון שחקים (רק בכניסה) אני לא רוכל להכנס? תודה רבה רבה.

Shayks

New member
טעות בידך

כל אחד יכול להיכנס לקניון שחקים.

yuval yelin

New member
מחר צפוי מזג אויר סוער

אני לא יודע אילו רוחות צפויות מחר אבל אני מעריך שיהיה להן כיוון מערבי באופן כללי, ולכן רוב הסיכויים שהנחיתות בנתב"ג תהיינה על מסלול 30 או על מסלול 26. לא כל כך נוח להגיע לשם עם אוטובוס. מקניון שחקים אני לא מאמין שתוכל לראות הרבה, סה"כ הוא די רחוק מהמסלולים וזוית התצפית לא משהו. בכל מקרה, כל אחד מורשה להכנס לקניון, ללא קשר אם יש לך כרטיס טיסה או לא. ממליץ לחכות ליום אחר כשמזג האויר יותר רגוע, לקחת אוטובוס לאיזור התעשיה של אור יהודה (רחוב יוני נתניהו) ושם לשבת ולצפות במטוסים הנוחתים על מסלול 12. דרך אגב, ימי שישי בשות הצהריים הם ימים טובים מאוד לצפיה מאחר שהרבה מטוסי אל על נוחתים לפני כניסת השבת. בכל מקרה, בהצלחה! יובל.

ny22

New member
מנהל
תודה............וגם

מתי יש הרבה המראות? ובנתב"ג, אין איזו נקודת תצפית טובה? תודה.

yuval yelin

New member
יש הרבה המראות בין חצות ל - 1:30

בלילה, ובין 5:30 ל - 7:00 בבוקר. לא שעות הכי נוחות. יותר קל לראות נחיתות מאשר המראות. בכל מקרה כאשר עומדים באור יהודה ומסתכלים על נחיתות על 12 רואים את כל ההמראות מ - 26 (שהוא המסלול השכיח ביותר להמראות). יובל.

ny22

New member
מנהל
אהההההה........

תודה.... הרי זה די בעייתי לצלם בלילה, נכון?

ny22

New member
מנהל
תודה רבה!

הפורום הזה ממש בית עבורי - כלכך כיף לי לכתוב כאן ולהתייעץ עם אנשים. תודה רבה לכולכם

למעלה