צריך את עזרתכם..

The Leprechaun

New member
צריך את עזרתכם..../images/Emo53.gif

היי לכולם
לא יודע אם זה הפורום המתאים לכך....(מקווה שכן...) אבל יש לי משהו שדי מטריד אותי שלא קרה לי ככה קודם ואשמח לקבל חוות דעת, עצות יתקבלו בברכה ...
אני יוצא עם מישהי כמה זמן... ושכבנו והיא רצתה שאני אשאר עוד קצת בפנים.. כי כיף לה.. אז נשארתי.. אבל.. אחרי שיצאתי אז היה לי הרגשה מוזרה כזאת.. כי הקונדום היה "רטוב" חיצונית.. וזה אמור להיות כאילו מהרטיבותצ שלה והחומר סיכה בטח.. אבל זה היה קצת דביק אז אני חושש שזה זרע..
אבל מקווה שלא.. ואח"כ בדקתי אם היה בו חוזר או שהוא נרקע ולא מצאתי.. ואני לא זוכר כלכך כבר אם בפתח.. לא בבפנים של הנרתיק היה כאילו קצת זרע או שזה שוב עניין הרטיבות שלה וחומר סיכה מהקונדום... למישהו\י היה סיטואציה דומה? או שיכול\ה להוריד ממני קצת את הדאגה שהיא בהריון??

navader

New member
לנשום עמוק

קודם כל עדיף לא להלחץ כי רוב הסיכויים שבאמת לא יקרה כלום. גם אם אתה נלחץ אל...ואני חוזר אל תלחיץ אותה מכיוון שלחץ יכול לגרום לאי סדירות ולאיחור בקבלת המחזור.

magenta73

New member
לפי דעתי

הכל בסדר. סקס זה דבר דביק בדרך כלל, ולא רק בגלל הזרע... ובתור אחת שעברה סיטואציה דומה ולא נכנסה להריון, אני יכולה להרגיע אותך, ועדיין, כל אדם בנוי אחרת... בגדול, להיכנס להריון זה לא דבר קל או פשוט... יש הרבה גורמים ופקטורים שזה יקרה... נראה לי שיהיה בסדר.

כשמשתמשים בקונדום

לא רצוי להשאר עוד בגלל שהאיבר הופך לרפה וקָטֶן ואז הזרע לא צריך לצאת דרך חור בקונדום הוא פשוט יוצא מהפתח שלו.

למעלה