צריך את עזרתכם

steak fuck

New member
צריך את עזרתכם

היי, אני מתאמן שלושה חודשים ואכן התפתחתי ועליתי במסת השריר אך עדיין אני קצת שמן ויש לי אחוזי שומן גבוהים.
לפי החישוב שעשיתי אני צריך לרדת 6-7 קילו. השאלה שלי היא מה לעשות עכשיו?
להפסיק את אימוני הכוח ולעשות כל יום אירובי+תזונה דיאטטית במשך חודשיים וחצי ואז להמשיך במסה ואימוני כוח???

חייב את העזרה שלכם אני לא יודע מה לעשות...

תודה.

MidNight Flame

New member
תמשיך עם אימוני הכוח ושנה את התזונה לתזונת...

חיטוב, קצץ בפחמימה, תגיע לגרעון קלורי ותהנה מהתוצאות.

פסטרמה2

New member
איך אפשר להמשיך את אימוני הכוח

בחיטוב שהגוף חלש?
אפשר לעשות SS באותו נפח/עצימות באימון חיטוב כמו באימון מסה?

פסטרמה2

New member
אל תשכח

שלא קל להגיע לגירעון נורמלי בלי אימון אירובי(לפחות 20-25% מתחת למאזן) כך שבכלל אי אפשר להמשיך להתאמן SS באותו עצימות/נפח בזמן חיטוב.

MidNight Flame

New member
לא מבין

אתה שואל ועונה לעצמך? אז למה מלכתחילה אתה שואל?
כן. Ss בגרעון. אתה תתקדם יותר לאט ותעשה הרבה ריסטים. אז מה?
וממש אין צורך באירובי. מאיפה המצאת 25% מתחת למאזן? גם 200 קלוריות גרעון זה אחלה.

פסטרמה2

New member
גירעון קלורי של 200?

כן ל200 קלוריות מתחת למאזן אתה צודק אין צורך באירובי ,הבעיה שממש קל לפשל. מאחר שהגירעון הקלורי קטן, כל טעות קטנטנה במדידת כמות המזון הנכנס עלולה לטשטש את הגירעון לחלוטין ולחסל אותו. בגלל זה אני מעדיף לפחות 15-20% ככה שאם אני מפשל אני עדיין בגירעון.

ושאלה אחרונה
בטח יצא לך לקרוא את המדריך של אימוני משקולות בחיטוב באתר קילוגרם
http://www.kilogram.co.il/2188/אימוני-משקולות-בחיטוב-חלק-ב/

נאמר שם המשפט הזה
"על נפח האימונים ותדירותם לרדת כדי לא לפגוע בהתאוששות (אלא אם אתם משתמשים בסטרואידים). כל עוד אתם שומרים על עצימות (=משקל על המוט) כפי שהייתה לפני החיטוב, אין שום בעיה בלהוריד נפח ותדירות אימונים בעד 2/3 ללא אובדן משמעותי בכוח או במסה. ברמת העיקרון, עדיף לעשות 2 סטים איכותיים מאשר 6 סטים שאתם בקושי מסיימים, שגם יהיו במשקלים נמוכים יותר. "

האם אתה נותן לגיטמציה לבנאדם שעשה אימון מסה SS ומתחיל חיטוב
לעשות סט אחד של סקוואט במקום שלוש או שאתה שולל את מה שהבחור המליץ כאן?

MidNight Flame

New member
אצלי הגוף מגיב מעולה לתדירות גבוהה ועצימות...

גבוהה עם ווליום נמוך אז סט אחד כבד בהחלט עובד בשבילי טוב.

פסטרמה2

New member
הבעיה היא מנטלית...

גם ככה היה קשה לי להתרגל לעובדה שאני בא לעשות SS (בלי תרגלי עזר) רק 35-40 דקות אימון(אני לא נח הרבה בסטים של החימום , והמנוחה שלי בין סט לסט בסקווט הוא 5 דקות שכל שאר התרגילים רק 3)
אז אם אני יעשה עכשיו את התכנית על סט אחד סקוואט סט אחד לחיצת חזה וסט אחד דדליפט זה יקח לי כולה 20 דקות
יש טעם בכלל לבוא למכון בשביל 20 דקות?

כלומר בשבוע להתאמן 60 דקות?
זה משהו שעשיתי בFBW באימון אחד

למעלה