צריך את עזרתכם...
שלום לכולם, אני שרון, סטודנט לקולנוע.
יש לי משימה בלימודים בה אני צריך לעשות מאש אפ בין סצנות שונות מסרטים שונים ולהרכיב מהם סיפור נרטיבי חדש ואחיד.
הבעיה שלי שאני לא מצליח להוריד את הסרטים שאני צריך למחשב שלי, הפעם הקודמת שניסיתי (להוריד דרך ביטורנט) הביאה איתה באגים למחשב שלי, ניסיתי גם להעתיק מדיסקים וגם זה לא עבד.
אז אני חשבתי על דרך בה תוכלו לעזור לי.
אולי מישהו מהחברים פה, עם הבנה בהורדות וכו', יכול להעלות את הסרטים ליוטיוב ומשם אני אעתיק אותם למחשב שלי.
וכשאסיים (לא אסחב את זה יותר מיום) אודיע לו שהוא יכול להוריד אותם מהטיוב. יש לי 5 סרטים, אולי אפשר לחלק בין 5 חבר'ה פה שכל אחד יעלה סרט אחד. מה דעתכם?
אני ממש זקוק לעזרה הזאת כדי לערוך ולהגיש את הפרוייקט הזה.
אני מתכוון לערוך את הסרטים על תוכנת avid , אעלה אותם לתוכנה ואבחר את הסצנות לעריכה.
כמובן שכל ההתכתבויות בנושא מקריאת הודעה זו, יהיו דרך המסרים בלבד.
תודה, תודה....... שרון .
הסרטים :
באטמן חוזר - במאי : טים ברטון
זודיאק - במאי : דיוויד פינצ'ר
פסיכו - במאי : אלפרד היצ'קוק
קופיקאט - במאי : ג'ון אמייל , עם סיגורני וויבר...
seven שבעה חטאים - במאי דיוויד פינצ'ר
שלום לכולם, אני שרון, סטודנט לקולנוע.
יש לי משימה בלימודים בה אני צריך לעשות מאש אפ בין סצנות שונות מסרטים שונים ולהרכיב מהם סיפור נרטיבי חדש ואחיד.
הבעיה שלי שאני לא מצליח להוריד את הסרטים שאני צריך למחשב שלי, הפעם הקודמת שניסיתי (להוריד דרך ביטורנט) הביאה איתה באגים למחשב שלי, ניסיתי גם להעתיק מדיסקים וגם זה לא עבד.
אז אני חשבתי על דרך בה תוכלו לעזור לי.
אולי מישהו מהחברים פה, עם הבנה בהורדות וכו', יכול להעלות את הסרטים ליוטיוב ומשם אני אעתיק אותם למחשב שלי.
וכשאסיים (לא אסחב את זה יותר מיום) אודיע לו שהוא יכול להוריד אותם מהטיוב. יש לי 5 סרטים, אולי אפשר לחלק בין 5 חבר'ה פה שכל אחד יעלה סרט אחד. מה דעתכם?
אני ממש זקוק לעזרה הזאת כדי לערוך ולהגיש את הפרוייקט הזה.
אני מתכוון לערוך את הסרטים על תוכנת avid , אעלה אותם לתוכנה ואבחר את הסצנות לעריכה.
כמובן שכל ההתכתבויות בנושא מקריאת הודעה זו, יהיו דרך המסרים בלבד.
תודה, תודה....... שרון .
הסרטים :
באטמן חוזר - במאי : טים ברטון
זודיאק - במאי : דיוויד פינצ'ר
פסיכו - במאי : אלפרד היצ'קוק
קופיקאט - במאי : ג'ון אמייל , עם סיגורני וויבר...
seven שבעה חטאים - במאי דיוויד פינצ'ר