צריך את עזרתכם

Efipisraeli

New member
צריך את עזרתכם

שלום יש לי שאלה שאני מקווה שאת אולי את יודעת את התשובה או יכולה להפנות אותי לגורמי שיעזרו לי אז אני עוד מאת בן 17ואני רוצה המון שנים לעבור לארצות הברית הקטע הוא שההורים שלי לא רוצים אז חשבתי שאני יכול(בהסכמתם) להגיש שתי בקשות גרין קארד אחת על שם אמא שלי ואחד על שם אבא שלי ולרשום בכול בקשה את כול המשפחה עכשיו נגיד והגשתי ואחד מהם זכה והם רוצים לאישאר בארץ ואני יעבור האם אני יכול או כדי שהגרין כארד היה שווה אחר ההורים צריך לעבור איתי וגם אם אחותי שהיא בת 18 יכולה להגיש באופן הצמאי והאם אני כול לרשום אותה יחד על שם ההורים? מספר הICQ שלי 34750514 תודה מראש

SupermanZW

Well-known member
לא

גם אם יזכו הוריך בGC לא תוכל להגר אם הם לא יהגרו יחד אתך כי אתה קטין (עד גיל 21 לפי החוק האמריקאי), לכן הרעיון שלך לא יפעל, בגיל 21 תוכל להכנס להגרלה ואם תזכה תוכל להגר ללא שום תלות בהוריך.

Efipisraeli

New member
באסה

תודעה שענית לי מהר ואתה בטוח שאין שום דבר אולי יש תוכנית לחילופי תלמידים לארצות הברית או פשוט מחוץ לישראל?

SupermanZW

Well-known member
תשובה

יש אפשרות לבקש ויזת סטודנט אם אתה מתקבל למוסד אקדמי בארה"ב ומוכיח שיש לך את היכולת הכלכלית לממן את לימודיך ואת מחייתך, בשביל זה אתה צריך להשיג תרגום לאנגלית של תעודת הבגרות שלך חתום ע"י נוטריון, להבחן בSAT, ולהגיש את מועמדותך למוסדות אקדמים בארה"ב, אבל גם אם תצליח לסדר את כל זה עדיין תצטרך לדאוג להוציא פטור מהצבא, אחרת לא תוכל לעזוב את הארץ.

למעלה