צריך את עזרת ציבור האנימטורים

7אריאל7

New member
צריך את עזרת ציבור האנימטורים

יש לי סרט בתחרות אנימציה באינטרנט ואני מנסה לפרסם אותו כמיטב יכולתי ואין לי יותר מדי רעיונות יצירתיים אשמח לשמוע רעיונות איך לקדם אותו (מעבר לפרסום הלינק בפורום), וגם לקבל פידבקים על הסרט בכלל שם הסרט הוא "בטון" והוא פרויקט הגמר שלי בבצלאל במחלקה לאנימציה, מקווה שתהנו ממנו http://www.aniboom.com/Player.aspx?v=2359 תודה :)

ophler

New member
גם די מעצבן

להעתיק כתובת משורת הנושא - לתשומת ליבך. תקל על הגולשים הם יחבבו אותך יותר.

ophler

New member
הסרט

לדעתי זה אחד הסרטים הטובים בבצלאל השנה והוא בלט לי בהעדרו בין הסרטים שהוצגו בפסטיבל חיפה. הארט מצויין והייתי שמח לשמוע (ולנסות להבין) איך הסרט נעשה (כן, טכנית). התחרות היא באתר שנתת את הלינק לסרט? אני לא יודע כמה זה יעזור אבל אני חושב שאם היה קישור (ולא רק כתובת אינטרנט) כבר זה היה מעלה את מספר האנשים שהיו נכנסים לשם. אם לא היית כותב את שם הסרט גם לא בטוח שהייתי נכנס (וכך גם אחרים). חוצמזה, יש חובת רישום לאתר כדי להצביע -יש יתרונות ויש חסרונות לכך. אחד החסרונות זה שיש לעבור תהליך רישום שלא תמיד יש חשק לעבור אותו (לי למשל אין כזה חשק). בהצלחה

7אריאל7

New member
הטכניקה

תודה קודם כל :) את הסרט עשיתי באופן הבא: את כל הפנסיל טסטים עשיתי ישירות בפלאש עם הwacom בציור של קו סקיצתי פשוט, הכל מאד מלוכלך יצא בפנסיל. אחר כך הוצאתי את האנימציה מהפלאש כרצף תמונות ויבאתי אותם לתוכנת מיראז. את הרקעים עשינו בצבעי שמן ופסטלים וסרקנו אותם (כמובן שעשינו תיקונים צבעוניים בפוטושופ כדי להתאים את זה ללוק שרצינו) אחרי שיש לי את הפנסיל במיראז אני פותח שכבות חדשות מתחת ומתחיל בצביעה. בכל סצינה יש בין 70-120 שכבות של צביעה כשכל שכבה מלבד הביסיסיות נמצאת בשקיפות מסויימת. זה מה שיצר את העושר הצבעוני בדמויות. כמובן שהפנסיל משמש כשכבת עזר בלבד והוא נמצא בשקיפות ובסוף התהליך מוחקים אותו לחלוטין לקח לנו שנה וחצי לגמור את הסרט, זאת שיטת עבודה מאד סיזיפית ואיטית אשמח עם תצביע עבור הסרט ותפיץ אותו הלאה, תודה :)

ruzzO

New member
הסרט כבר הוצג בפורום הזה

והוא מדהים! אני שמח שניתנה לי ההזדמנות לומר לך באופן אישי שלדעתי הוא הסרט המצויין ביותר שיצא מהאקדמיה השנה. והיו הרבה סרטים טובים. בהצלחה! אני אצביע עבורכם.

Idanfree

New member
הסרט מעולה ומעוצב מקסים מקסים

פשוט יפהיפה. אני מאוד (מאוד!) מופתע מכמות השכבות שאתה אומר שהשתמשת לצביעה, אולי זה בגלל שבאיכות של התצוגה באניבום לא רואים טוב גוונים... יש סיכוי אם זו לא טירחה גדולה מידי שתעלה כאן דוגמא של קובץ מיראז' (אפילו של פריים אחד) של דמות צבועה? אני מאוד מעוניין להבין מה 100 שכבות עושות ש-10 שכבות לא יכולות לעשות. בבקשה, אם תוכל...

Idanfree

New member
ועוד שאלה

לחדשים ביננו במיראז': האם יש אתר שניתן להוריד ממנו מברשות למיראז'?

למעלה