צריך את עצת הנשים והגברים יחדיו

• פותח הנושא popp
  • פורסם בתאריך

popp

New member
צריך את עצת הנשים והגברים יחדיו ../images/Emo10.gif

אשתדל לקצר ולגשת ישר לעיניין אני בחור בן 22, ביום שישי האחרון חבר שלי הביא שניי ידידות שלו (שכבר פעם יצאנו ארבעתנו ביחד) והלכנו למופע סטאנד-אפ, ניכנסנו היה מצחיק אחרי ההופעה הלכנו לעשן נרגילות. {במהלך הנסיעה אנו שרים מדברים צחוקים הכל סבבה} שהיגענו לנרגילה ישבנו כזה שני זוגות (אני וקרן הוא וליאת) קרן ילדה שסבבה, זורמת בשיחות, אבל היה קשה לי לפתח איתה שיחה, ורוב הזמן הזה רגעים המעצבנים של השקט
בגלל שלא מצאתי נושאים לשיחה, והתחלתי לאכול שם סרטים של רגשות נחיתות וכאלה... ביום שישי הזה בעזרת השם ניצא שוב פעם ארבעתנו ואני רוצה למנוע את רגעי השקט האלא אני רק מבקש עצה, רעיון, טיפ, כל דבר שיכול לעזור אניממש בדיכי בגלל זה אני יודע שאני לוקח את זה קשה מידי, אבל זה חשוב לי
בבקשה תעזרו...

מוותק

New member
מה שאני אומרת בטח ישמע קצת

פלצני... אבל פעם אחרונה שהיה לי קטע כזה ניסיתי יותר מדי (אפילו ערב לפני הדייט ממש חשבתי מה אני אגיד ומה אני בדיוק אעשה
) ופתאום במהלך הערב הוא איבד עניין כי לא הייתי אני והוא כנראה שם
שאני מנסה יותר מדי. למזלי שמתי לב לזה ועצרתי את זה במהלך הערב, בהחלטה שעכשיו מספיק עם הניסיונות ופשוט חזרתי להיות מי שאני... וזה עבד ! - היינו יחד שנתיים וחצי.. בקיצור.. אל תחשוב יותר מדי ופשוט תהיה עצמך, מה שמתכננים לא עובד בד"כ.

ברוך הבא ../images/Emo142.gif

שום טיפ או עיצה לא יועילו לך כי הבעיה שלך היא לחץ. בגלל זה נוצרת השתיקה. וגם אם יביאו בפנייך את הטיפ ההכי בטוח שיש, ברגעי לחץ, לא תחשוב עליו אפילו. ככה שכל מה שיש לי לייעץ לך זה להרגע ולזרום.

popp

New member
נרגעתי, זרמתי וניתקעתי בסלעים ../images/Emo10.gif

זה מה שחשבתי קודם, פשוט לזרום ולא לחשוב יור מידיי ולא לתכנן אבל היה את השתיקה הזו פשוט קשה לי למצוא נושאים לדבר עלייהם וזה משגע אותי
אני מתחיל להילחץ כאשר יש כבר יותר מ 10 דקות של שקט

מעולם לא קרה לי

ששתיקה ערכה כל כך הרבה זמן..
בכל אופן, תלמד להינות מהשתיקה. שתיקה היא לאו דווקא דבר שלילי. אתה יכול בשתיקה הזו ללמוד הרבה יותר עליה ועל עצמך אל מולה מעצם השתיקה הזו.

Vdrums

New member
תסתכל לה בעיניים, תישך את השפתיים..

באמת אין טיפ שיעזור, פשוט תהיה עצמך וזהו, אל תחפש נושא שנראה לך שהיא אוהבת, דבר איתה על מה שבא לך, מרחוב סומסום ועד לאלוהים.

oren 2020

New member
רחוב סומסום זה נושא אחלה! ../images/Emo6.gif

אני קורא למי שמעז להתייצב נגדי בתחרות על רחוב סומסום!!

עצה בשבילך...

תמיד אפשר להכין דף ובו ראשי פרקים לנושאי שיחה מעניינים, שאתה יכול להעלות ולפתח, ואף אדם, שיש לו שכל בקודקוד לא יעריך אותך פחות, אם תציץ מדי פעם בדף כזה, שרק בא לשפר את התקשורת בינך לבין אחרים.

דף??

מצטערת, אבל יש לי קצת שכל בקודקוד (אני חושבת שיש שם עוד איזה תא אפור שעובד..), ואם מישהו יוציא לידי דף נושאים אני אקבל את זה רק אם הוא באמצע הרצאה. אם יש תיקשורת בין שני אנשים השיחה תזרום, הנושאים יבואו ואם יהיו רגעי שקט הם לא יהיו מביכים כל כך.. אם השיחה לא זורמת בכלל, אולי פשוט שני האנשים הללו לא מתאימים. אני לא רוצה להיות עם מישהו שצריך ראשי פרקים כדי לדבר איתי.

חמדתי, יש אנשים...

שיש להם בעיה בהבעה עצמית, זכותם, ולא מגיע להם, שיפחיתו מכבודם, בגלל שיש להם בעיה! - להיפך, אדם שעושה במאמץ להתגבר על הבעיה, מגיע לו את כל הכבוד.

אני חייבת להודות שגם אני נגד עניין

הדף. לא משנה אם צריך להעריך אותו על האומץ או על הכנות, עצם העובדה שהוא הוציא דף, הופך את העניין עצמו למלאכותי, ואין דבר שיותר דוחה אותי ממלאכותיות בקשרים. אין לזה קשר להבעה עצמית, כי אם לרוגע. להבעה עצמית זקוקים בהמשך מערכת היחסים. זרימה אמורה להיות דבר טבעי. אולי לא על אותו הגל, אבל בטבעיות.

סקארלט וכולם...

כשאדם עושה מאמץ להתגבר על בעיה מסויימת, אם תדעו להעריך, המינימום, שתרוויחו, זה ידיד אמיתי לחיים. אז מה איכפת לכם לתת את הצ'אנס, אם בהשקעה כזו מזערית, אתם יכולים להרויח נכס יקר מכל מחיר לחיים שלמים? או שאולי בשבילכם ידידים, הם סתם בשביל לבלות, בשביל סתם ככה, ולא בשביל ליצור קשר אמיתי... לא יודעת, אבל אני יודעת, שבזכות היכולת שלי להעריך את הדברים האלה, הקטנים, אני עשירה בנכסים כאלה, כי כמו, שאני יודעת להביע אסרטיביות, אני גם יודעת להביע תמיכה, בלי שום מאמץ, סתם מעצם היותי אני, ובזכות זה, יש לי חברים טובים, שברגעי משבר, תמיד יהיו שם לצידי לתמוך. אנשים, העובדה, שאני יודעת להעריך ולכבד גם דבר כזה, היא סוד החוזק שלי. בזכות העובדה, שיש איתי את החברים שלי, לתמוך, אני חזקה!

מממ.....כן

אני אישית מאוד מעריכה אנשים, ונותת להם את כל הצ'אנסים שבעולם. כמובן שלא הייתי צוחקת למישהו שיוציא דף בפנים, ואת יודעת מה, אולי אפילו הייתי מצליחה להיות ידידה שלו כי הייתי מגלה שהוא אדם ניפלא. אבל כמו שכבר אמרתי, ביני לבין הבן זוג שלי צריכה להיות כימיה ותקשורת זורמת בלי דפים ורעיונות לשיחות, ואם הוא צריך דף זה מלאכותי. מצטערת, לא רוצה יחסים כאלה. (ולא אני חושבת שאני טיפשה ו/או רדודה)

הצדק עם ילדת הכוכבים.

לא אמרתי שלא אעריך אותו, אבל דייטים בכלל מבחילים אותו ועוד דייט מלאכותי?!?! האז דה וורלד גון מאד?? יכול להיות אחלה בן אדם ואחלה חבר אבל לא בשביל רומן פוטנציאלי.

שושה 23

New member
בקשר לדף

תעשה לך ראשי פרקים בראש של מה אתה רוצה לדבר איתה, ותסדר לך מראש דברים כלליים שאתה יודע שהיא מכירה או מתענינית, אתה יכול לנסות למצוא מכנה משותף ביניכם זה תמיד עוזר, אבל בשום אופן אל תוציא מול העיניים שלה דף עם ראשי פרקים זאת דעתי האישית בכל מקרה

אלה102

New member
לדעתי..

תתעניין בה.. שאל שאלות על חייה, דעתה.. על נושאים כמו רומטיקה.. תחמיא לה לדעתי .זה יחבר בנכם אין לך מושג כמה ב ה צ ל ח ה

למעלה