צריך באופן דחוף מומחה להריון בסיכון

arielsou

New member
צריך באופן דחוף מומחה להריון בסיכון

אני זקוק באופן חוף לשמות של מומחים למקרה שבו העובר אינו מתפתח כתוצאה מסתימה חלקית בשיליה.

arielsou

New member
אני מאיזור חיפה אבל לא חשוב לי

האיזור בארץ. הכי חשוב לי לקבל את המומחה הטוב ביותר בתחום גם אם זה לא באזור מגורי. תודה.

אני הייתי במעקב ב"לין" (כללית)

אצל ד"ר ריסקין הנפלאה, שהיא גם רופאה בכרמל. לגבי הבעיה הספציפית שיש לך אני לא יודעת, אבל ממליצה מאד להתיעץ (באופן פרטי עם החזרים) עם פרופ' צלאל שהוא קודם כל בן-אדם ואח"כ רופא נפלא. הוא מקבל במרפאה פרטית בתל-אביב. כתבי אם את רוצה פרטים. בהצלחה! מעין

arielsou

New member
שמות של רופאים להריון בסיכון

אני מחפשת דחוף רופא שיהיה מעולה (אחד מהגדולים בארץ) עדיף מנהל מח' הריון בסיכון באחד מבתי החולים, שמישהו ממליץ אליו באזור גאוגרפי שבין חיפה לרחובות. הבעיה שלי היא התפתחות העובר שאינו תואם את השבוע שבו אני נמצאת. הסיבה היא שיש לי בעיה עם השליה, שלא מעבירה לעובר את מה שצריך ולכן הוא לא מתפתח. מחכה לעזרתכם.

פרופ' צלאל אכן מקסים, אך הוא ../images/Emo160.gif

בסוף השבוע לכעשרה ימים ונשמע שזה לא סובל דיחוי (וכן, זו לא התמחות העיקרית שלו, אם כי אין ספק שהוא יעזור לה).

פרו' הוד

ראש היחידה להריון בסיכון גבוה בבלינסון, מקבל באופן פרטי בקליניקה שלו בהרצליה , אני מטופלת אצלו מתחילת ההריון ואני מאוד מאוד מרוצה, הכניס אותי למעקב מקביל גם ביחידה בבלינסון .הוא מאוד יסודי, מאוד אחראי, מאוד נחמד ומאוד מרגיע וכמובן מאוד מקצועי. ממליצה בחום רב

לטעמי, פרופ' שיף או

פרופ' ליפיץ מתל השומר. יתכן שגם פרופ' קופרמינץ מליס יוכל להועיל לך. באיזה שלב של ההריון את? כבר מטופלת באופן כלשהו?

פרופ' שיף אכן מומלץ ../images/Emo45.gif

ואני ממליצה גם על ד"ר סיוון מתה"ש, שטיפל בי במקרה דומה מאוד. באיזה שבוע את? מה הערכת המשקל? מתי אובחן ה-IUGR? עתליה

למעלה