צריך בדיחות א-מיניות בעולם.

צריך בדיחות א-מיניות בעולם.

א-מיני מגיע לרחוב מלא חנויות אביזרי סקס ותו לא. הולך, מתעכב. נכנס לאחת, שואל, מברר, קונה. לאחר ששילם ויצא מהחנות הוא מתקשר לחבר בהתלהבות: "דוד, דוד, נחש מה קניתי?" "אתה עובד עליי!" "אני לא צוחק, אחי! אמרתי לך שאפשר לקנות פה סוללות!" עכשיו צריך בדיחות שהן גם מצחיקות.

e i t a n 1 2 3

New member
כן אבל הכל צריך להמציא...

כי אין אף בדיחה "מוכנה" כזאת. אז אני אנסה.אם זה לא מצחיק ,זה לא באשמתי,אני רק מנסה להיות יצירתי...: קודם כל בדיחה עצמית : פסיכולוג אחד החוקר את מיניות האדם ,נכנס לפורום א-מיניים בתפוז.במהלך השיטוט,לפתע הוא מגלה שירשור שבו שיתפו חברי הפורום זה את זה בבדיחות.החוקר ההמום התקשר מייד בהתרגשות לחברו למחקר ואמר: "אתה לא תאמין מה גיליתי ?". "מה גילית ?" ,שאל השני. "כנראה שאותם כורומוזומים שאחראים על המיניות,אחראים גם על חוש ההומור ". ועכשיו לעניין : שני א-מיניים מגיעים למסיבה של א-מיניים.אחד מגיע עם חברה שלו.השני אומר לו בצד : "תראה,היא לא נראית משהו". השני אומר לו: "אולי לא נראית מדהים,אבל ,היית צריך לראות אותה נרדמת". אבא אחד ניגש לבנו (הא-מיני) בן ה- 18 ,מגיש לו בהתרגשות חבילה קונדומים,ואומר לו : "שמור על זה טוב,זה מציל חיים".אחרי חודש הוא נכנס לחדרו של הבן ורואה את אחד הקונדומים מנופח ומלא במיים ובתוכו שוחים דגיגי זהב. "למה שמת אותם שם ?" שואל האב.עונה לו הבן "האקווריום שלי נשבר,ואז בדיוק נזכרתי במה שאמרת לי ,זה באמת מציל חיים". זה לבנתיים מקווה שבעקבות הבדיחות המאולתרות שלי,לא תפתח נגריה חדשה בתל אביב.....
,לפחות ניסיתי.

p019

New member
דווקא לא רעות בכלל

הרבה יותר טובות מבדיחות תוכניתנים. (או מתמטיקיים
)

semiasexual

New member
מקווה שלא שחוק, מנסה כוחי על הרגע

מדו א-מיני לא גומר? כי אף פעם הוא לא מתחיל. מתי א-מיני נוחר הכי בקול? כשחברה שלו גומרת איך מתחילים עם א-מינית/א-מיני? מזינים לו את השכל (יענו, גם תרתי משמע: מלשון "לזיין" ולשון "להזין")

e i t a n 1 2 3

New member
עוד אחת

איך מזהים גבר א-מיני ? כשנכנסת בחורה ערומה לחדר,כשכולם מסתכלים עליה,הוא מסתכל על כולם....

gabriel1349

New member
זה לא טוב

כי הוא יכול להיות גם הומוסקסואל במיוחד אם הוא מסתכל על כל הגברים במקום על הבחורה הנודיסטית
מה שלא יהיה אתה ראוי לפירגון , לי אין ראש לדברים כאלה ...

למעלה