צריך גם להחמיא לערוץ 1...לפעמים...

ניאו30

New member
צריך גם להחמיא לערוץ 1...לפעמים...

אחרי הקטילות המוצדקות על אורי לוי ושות' אני חושב שמגיעה מילה טובה לצמד השדר-פרשן הותיקים בהתעמלות(אול' שביעית שלהם...),דני לוינשטיין וג'קי וישניה. רהוטים מאוד,מסבירים הרבה ורואים שיש להם ידע רב... אני פשוט אוהב את השידור שלהם...ועוד הייתי מחמיא ליעל ארד, שגם הייתה טובה מאוד,ומקצועית,וחיפתה קצת על אורי לוי,שכבר די... איך נאמר,לא משהו לספר עליו בספרים...

nitsansh

New member
לדעתי השידור עכשו טוב מאד

צמד הפרשנים החדשים, יואב ויעל, מוסיפים הרבה מאד, למרות החלקות פה ושם... הפרשן באופניים טוב מאד... מהותיקים אני לא מצפה לשיפור... מי שהיה טוב פעם נשאר, ומי שלא (ע"ע גרטל) אף פעם לא יהיה... חבל שלא מעדכנים אותנו מה קורה עם הישראלים שלא משדרים חי... למשל עם דנילוב וקרבצ'נקו שמשחקת עכשו, והשייטים... אם לא רוצים להפסיק את השידור אז לפחות שישימו כתוביות רצות כמו החדשות בספורט+...

ניאו30

New member
צודק מאוד,אבל בכל זאת זה ערוץ 1....

אז כנראה שכבר אין ציפיות מהם... ואם כבר מדברים על ביקורות אז מה שקורה באתר הרשמי של האולימפיאדה זה פשוט בזיון אחד מתמשך...

nitsansh

New member
הציפיות שלי לא מוגזמות...

לשים כתוביות רצות זה טכנולוגיה מיושנת... מי שקם היום ב-12 ורואה ערוץ 1 אין לו מושג מה עשו הישראלים שהתחרו היום, ומה צפוי בהמשך... זה השירות האלמנטרי שאני מצפה מערוץ הטלויזיה הציבורי של ישראל, שהמדינה מחייבת אותי לממן אותו... פחות אכפת לי מה משדרים... במילא אין שום דבר מסעיר בשלב זה של היום... האופניים יימשך עוד 3 שעות ורק מי שחולה על הענף הזה לא משתעמם... וכל היתר זה רק מוקדמות... היה עדיף כבר שיראו בשידור חי את גמר הקליעה על משחק לא חשוב בכדוריד שיש עכשו...

למעלה