צריך דחוף את הפרקים של העונה ה4

צריך דחוף את הפרקים של העונה ה4

הפסדתי כמה פרקים מהעונה שעברה ואני מת לראות אותם אז בבקשה תעזרו לי

העצה הכי טובה שלנו אלייך...

והיא כמובן לא עצה רשמית, היא להוריד את הפרקים מקאזה...
ואם יש לך 30$ מיותרים, תמיד אתה מוזמן לרכוש ב- ebay.

trilliane

Well-known member
מנהל
העונה הרביעית תצא בארץ ב-DVD

במהלך 2005 (אולי אפילו בתחילת השנה). זה לפי מה שאני שמעתי. לא יודעת איך אתה עם אנגלית בלי כתוביות, אני מודה שאני ספציפית מסתדרת מצויין עם המון סדרות, אבל הבית הלבן אינה אחת מהן. בסדרה הזו לא רק שאני מתעקשת על כתוביות, אני גם רוצה אותן בעברית. היא כ"כ מורכבת - גם מבחינת הקצב, הדיאלוגים, השנינויות, הנושאים הפוליטיים שאני לא מבינה בהם (ועוד בפוליטיקה של ארה"ב, שרק את מבנה השלטון שם לקח לי זמן ללמוד)... אפילו עם כתוביות בעברית, גיליתי שאני מבינה פרק כמו שצריך רק בצפיה שניה. כשעונה 4 הסתיימה בארץ בקליף האנגר עצבני, שאלתי ממישהו את תחילת עונה 5 שהוא הוריד בזמנו מהרשת, וראיתי כמה פרקים רק כדי להרגע ולדעת מה קורה. אבל הבנתי את הפרקים רק בערך, וזה היה מעצבן. ידעתי בגדול מה קורה, אבל לא מעבר לזה. הכיף שבצפיה עבר. אז אחרי שנרגעתי קצת מבחינה עלילתית, נטשתי את העונה והחלטתי לחכות לשידור בערוץ 2.

Nimst

New member
את צודקת

ושלא יהיו לך רגשות נחיתות, יש גם המון אמריקאים שיתקשו להבין מה הולך שם, עם כתוביות או בלי. מעבר לעובדה שהסדרה גדושה מילים סטייל SAT, יש גם המון מונחים פוליטיים שלנו, בתור ישראלים, יש סיכוי קטן להכיר מידע כללי.

למעלה