צריך דעה שקשורה לאנשי עסקים

צריך דעה שקשורה לאנשי עסקים

לפני כמה ימים היה לי ויכוח עם דוד שלי. הוא טען שאנשי עסקים בדרך כלל הם אנשים שמגיל 0 מכרו דברים, ולדוגמא הביא איזה מישהו שהוא מכיר(איזה רואה חשבון מצליח) שמכר דברים בבית ספר והוא היום מליונר. אני טענתי שזה גם יכול להיות חבוי בבני אדם, והרבה פעמים ההצלחה תלויה במזל ופגישת אדם מסוים(לדוגמא יש הרבה מקרים ששני אנשים שבמקרה נפגשו במקום מסוים והקימו עסק מצליח-כמו ביל גייטס ופול אלן) מה דעתכם?

davidmal

New member
גם זה נכון וגם זה נכון.

יש אנשי עסקים ש"מכרו" דברים מגיל 0 ןהם אנשי עסקים מצליחים (אלה הרוב) ויש כאלה שרק בגיל מאוחר גילו את זה על עצמם (זה מעט).

מטרת הויכוח

אם הויכוח היה כדי לבדוק את עמדותיך תוך כדי חשיבה בקול רם, מצויין, אם הויכוח היה כדי לשכנע אחד את השני, חבל על . . . לך עם מה שאתה חש, הסבר לעצמך את המציאות כפי שאתה קולט, חפש את מי שמבין וחש אותך באמת, המטרה שלך להתחזק אם אני קולט אותך נכון - לא להיות צודק. שבוע טוב. מוזמן להיצטרף - להדליק אור בעבודה אמיר דרור

911 Porche

New member
רגע,רגע...

אני בן 15 וכבר הספקתי להרוויח כמה אלפים בשוק ההון.זה אומר שבעצם נולדתי עם הטאץ´(המגע) לעסקים(ככה לפחות אנשי שאני מכיר שמבינים קצת בנושא אומרים)? זה נותן לי אסמכתה שאם הדברים יתגלגלו כמו שהם אמורים להתגלגל,גם אני אהיה איש עסקים מצליח באחד הימים?

המטרה

בוא נסביר: אני תמיד חלמתי להיות איש עסקים מצליח דיברתי עם זה עם דוד שלי שמכיר הרבה אנשי עסקים הוא אמר לי:"אתה לא תהייה מליונר"-"אנשי העסקים הממולחים בגיל שלך מכרו דברים" לא התווכחתי-אמרתי לעצמי בלב-אוקיי זאת דעתו-נראה בעוד 20 שנה דרך אגב-התחלתי להשקיע בבורסה לא מזמן ועשיתי רווחים נאים

למעלה