צריך הגדלה או לא ?

Rafi135

New member
צריך הגדלה או לא ?

קודם כל אתה צריך זום אאוט ואחורייזה יהיה על מה לדבר ...
הקלוז-אפ הזה כ"כ נוראי שלא מקבלים כאן פרופורציות ..
&nbsp
טיפ קטן .. רוב הנשים באינטרנט שרואות כזה דבר מקבלות טרן-אוף רציני כי זה נראה כמו תמונת "אני כאן ואני זקוק לצומי ובטוח שאתן רוצות להתנפל עלי בגלל זה"

באופן כללי

תמונות דיקפיק לא גורמות לנשים לרצות להתנפל על מישהו. זה בעיקר מרחיק..
אני תוהה אם תמונת תקריב של כוס באמת מחרמנת גברים או פשוט מעבירה מסר של ״בוא תזיין אותי״

אישית אני שונא קלוזאפים ולא משנה איזה איבר זה ..
למשל .. עם כל החיבה שלי לציצים אני מעדיף תמונה שכוללת לפחות את הפנים ולא רק ציצים ,אפילו תמונה של ציצים+בטן ללא פנים לא תגרה אותי ממש כמו תמונה שכוללת גם את הראש (עם או בלי רגליים\כוס זה כבר לא משנה לי
)

dare devil ית

New member
בפרה היסטוריה

בימי האליזים באטרף, היתה לי תמונה כזו
היא היתה בעיקר כדי להעביר מסר
זה עבד יופי, כמות הפניות היתה מטורפת, מצד שני ניראה לי שכל בחורה היתה מקבלת כמות פניות מטורפת- סתם קטע של היצא וביקוש

אומרים שכשהזין עומד השכל בתחת

לצערנו איתה לא צריכה לשים תמונות עירום מפורשות בשביל שעדת חרמנים תפנה אליה עם הצעות מגונות מכל מגוון הקשת ,מספיק שהיא מעלה תמונה שלה מחייכת וזאת כבר עילה להודעה כגון "אבא שלך גנן ? אז מה עושה פה כזה פרח , יש מצב שאני מגיע לעשות אצלך קצת "עבודות גינון" ..."

Sharoman

New member
אני לא חושב שתקריב מכל סוג מעביר מסר של "בוא תזיין אותי"

מה בדיוק אני אמור להבין מתמונת תקריב של איבר מסויים?
אלא אם אני אמן שמתמחה בציור, איור, פיסול או צילום של תמונות עירום, או מנתח או מומחה כלשהו לאנטומיה מה אני כבר יכול להסיק מתמונה כזאת?
אין הבדל בין גברים לנשים בכל הקשור ליכולת הראיה או התפיסה שלנו, תקריב של איבר זה תקריב של איבר.

Rafi135

New member
השטויות שאת מדברת

דבר ראשון יש לי חברה מעל 5 שנים
דבר שני בדקנו כמה יגידו שכן וכמה יגידו שלא ממשלא מעניין אותי מה את חושבת על גברים שעושים את זה בשביל להרשים

Sharoman

New member
למה לא? זה הרי נהיה גדול יותר

למרות שזה נהיה לגמרי חסר שימוש......

למעלה