צריך המלצהדחופה לאוזניות איכותיות

tversano

New member
צריך המלצהדחופה לאוזניות איכותיות

רכשתי sennheiser mx300 ב- 100 ש"ח ולמרות המלצות החמות בזאפ התאכזבתי מהשמיעה. כלומר הן סבירות אבל כנראה האוזן שלי רגישה מספיק בשביל להבחין שהצלילים הגבוהים קצת עמומים וזה מאוד מפריע לי. האם מישהו יכול להמליץ על אוזניות במחיר של עד 300 ש"ח שיעניקו צליל מצויין וחזק אבל שיהיו גם נוחות לאורך זמן ולא מכאיבות? בעוד יומיים אני טס לבייג'ין אז אשמח לתגובה מהירה (אולי מישהו יודע אם שם ניתן למצוא משהו איכותי במחיר טוב יותר?) בתודה מראש למי שיהיה מוכן להתאמץ ולעזור!!!

weird dust

New member
יש הרבה אוזניות טובות

בביג'ינג האוזניות זולות יותר מהארץ. אבל אין לי מושג מה המחיר שם
אז ככה, יש את אלו של הארץ ב300 שקל שלדעתי הכי מומלץ זה הסוני MDR-משהו71SL - אני יודע שיש להן בעיית באסים קטנה אבל חוץ מזה הן אמורות להיות טובות. בחול בטח אפשר להשיג דגמים טובים יותר עם פחות מחיר, אבל לא יודע מה להמליץ בתחום הכסף הזה.

weird dust

New member
אבל הן כבר גדולות יותר

ה71 הן אוזניות בלי הקשת ולדעתי זה יותר טוב. אני בטח בשלב מסויים גם יקנה את הסוני ההן עם יצא לי לראות אותן ויהיה לי גם כסף.

TheRealDeal

New member
בטח שיש בעיה בבאסים..

בEX81 גם אין ממש BALANCE בסאונד, הוא נוטה להיות יותר מדי באסי, אבל הרוב לא מרגישים את זה... הEX81 לא גדולות בכלל.. הקשת יכולה להפריע באכסון, אבל יש קייס אז זה גם לא בעיה.. אני התפלאתי עד כמה הקשת של האוזניות האלה פיצית לעומת אוזניות של סוני עם קשת שעולות 10$ בערך.. האוזניות מאוד נוחות ומספקות בידוד נחמד ביותר.. הEX81SL או EX81LP (אותו דגם רק ההבדל היחידי הוא החוט) נחשבות לטובות יותר מהSHURE E2C, ובתקציב של 300 שקל לפי דעתי הן בין הטובות.. יש גם אוזניות של SHARP - שארפ, MD33 או משהו בסגנון, מחיר בסביבות 45$ בAUDIOCUBES, ולא נראה לי שתהיה בעיה למצוא את 2 הדגמים האלה במזרח, וחשוב לזכור לקנות בחנויות שלא מוכרות חיקויים! בדר"כ חיקויים מוכרים בדוכנים וכאלה.. אבל בכל מקרה כדאי להיזהר, כי חיקויים קיימים בשפע במזרח. *EX81SL/LP הן של סוני כמובן

weird dust

New member
ומה עם ה71? איך הן?

אני מעדיף בלי קשת האמת. השאלה כמה הן נוראיות לעומת ה81.

stardust19

New member
אני הייתי הולך על AUDIOTECHNICA

אם תמצא אותן שמה או על KOSS, BEHRINGER,VIVANCE או STATION- אבל זה הכל תלוי בך. אם אתם רוצים אני אפרסם את הדגמים שלפי דעתי הטובים ביותר גם לדיסקמנים וגם לנגנים .

TheRealDeal

New member
אודיו טכניקה.. הוא צריך פירוט לא?

שם של חברה לא אומר כלום, אודיו טכניקה היא חברה טובה אבל לא בטוח שהיא המובילה באוזניות בטווח המחירים האלה.. אני אשמח לקבל פירוט לדגמים... כמובן שיש דגמים שנמכרים רק במזרח, אשמח לשמוע עליהם אם אתה מכיר

stardust19

New member
אז הנה כמה מהדגמים של כל החברות

שציינתי, וזה עפ"י מחקר קטן שערכתי- ברור שאת רובן אי אפשר לרכוש כאן בארץ, לכן אנו מדברים בגדול על חו"ל. behringer HP-2000/3000, station DJPRO-60, vivance SR 620/sr160 , koss UR29/20/15, audiotechnica aTH- ad700/EM9D earfitting earphones/EM7/EM5 , sony MDR-V250V,COby CV300,Aiwa HP-AK101 open headphones, panasonic HT225 ועכשיו לקצת פחות איכותיים nurmax HF125 , AKG AKGK100 מקווה שלמישהו זה יעזור

למעלה