צריך המלצה בנוגע לקורס מדריכי כושר

yaronyy

New member
צריך המלצה בנוגע לקורס מדריכי כושר

שלום לכולם, אני מעוניין להרשם לקורס מדריכי כושר באזור תל אביב וזקוק להמלצה. משום שאני עובד במשרה מלאה אני מעוניין ללמוד רק אחר הצהריים או בימי שישי. בתל אביב עצמה מהווה יתרון. כמו כן, הייתי רוצה לדעת איזה מוסד נותן תעודה שמוכרת גם בארצות הברית. תודה לממליצים. :)

הר ניר29

New member
תעודת כושר גופני ובריאות

יש מספר מוסדות המלמדים במחוז ת"א קמפוס שיאים באוניברסיטת ת"א והשלוחה של מכללת זינמן בהדר יוסף. בטח יש עוד שאני לא זוכר אולי ספורט אקדמי איזה קורס יותר טוב קשה לומר, זה מאוד תלוי בשאר הסטודנטים לכיתה והדינמיקה שנוצרת, בסה"כ החומרים דומים. אתה מתעניין לקבל תעודה שמוכרת בארצות הברית, שום מוסד המכשיר תעודות פה בארץ לא יכול להבטיח לך שמכירים בתעודות שלו מעבר לים אולי מלבד המכללה (בגלל היותה גוף אקדמי). בארצות הברית המנטליות מאוד קפדנית לגבי הכשרה ותעודות הסמכה. אך אין לדעת כיצד יגיבו לתעודה שמקורה מעבר לים. שוב בהיבט של מכשרה ממוסד אקדמי, ניתן להניח שיש לזה יתרון. אני יודע שהם גם עושים הנפקה רשמית של תעודות באנגלית תמורת 100 שקלים פחות או יותר.

B. Education

ביה"ס מציע מגוון של קורסים וביניהם קורס מדריכי חדר כושר (כושר גופני ובריאות). הקורס בשיתוף רשת מועדוני הכושר גו אקטיב מה שמקנה לתלמידי ביה"ס אפשרות להתאמן בכל אחד ממועדוני הרשת במהלך הקורס וכן לבוגרי הקורס עדיפות בקבלת עבודה ברשת.ניתן ללמוד את הקורס במסגרת לימודי ערב. צודק איתי לעניין ההערה בנוגע לתוקף התעודות בחו"ל אם כי אני לא מסכים לאפשרות היתרון של מכללה לחנ"ג. המכללה נמצאת תחת פיקוח המועצה להשכלה גבוהה ואילו ההכרה בקורסי מדריכים הם בפיקוח מנהל הספורט. המכללה מחזיקה הכרה זהה לזו של בתי הספר האחרים ולכן משקל התעודה בארץ (ובחו"ל) דומה. כל מוסדות הלימוד בארץ יוכלו להנפיק לך תעודה באנגלית אך התוקף יבחן בכל מדינה ספציפית בכל בהתאם לחוקי המדינה ודרישות הגופים המבטחים. יואב

renegade21

New member
יואב

לרעתכם יזקף שצחי הוא המרצה העיקרי ועד כמה שאני מכיר אותו... מעדיף בחור בשם יואל שמואלי...

YogevBO

New member
...

אני יודע שקמפוס שיאים מכשיר את המדריכים שלו לעבוד בהומספלייס ורשת הומספלייס נימצאת גם בחול, אז אני לא בטוח אבל יכול להיות שהתעודה תקפה גם לחול לא?

renegade21

New member
אם התעודה מוכרת ע"י מנהל הספורט במשרד החינוך

אז היא צריכה להיות מוכרת גם בחו"ל(חולון)

התבטאות ממש שלא במקום!

לא רק שאין לדעתי מקום לסוג כזה של דיון אישי על אדם אחר אלא שגם נעשה פה עוול ועל כך לא אוכל להבליג. הייתי עונה במסר אישי אבל לא הוגן יהיה להשאיר הודעה שלילית כמו שלך שמשמיצה אדם אחר ואילו את התגובה להצניע מאחרים. צחי נחום הוא מאנשי המקצוע הבכירים בתחומם שקיימים כאן בארץ. זו לא דעתי (אם כי אני גם אותה לא הייתי מבטל) אלא זו עובדה. מדובר במאמן כושר מהשורה הראשונה, בעל תואר שני עם התמחות בפיזיולוגיה של המאמץ, ניסיון אימון של שנים עם סוגים שונים של אוכלוסיות, מרצה בחסד, איש מקצוע שלא מפסיק ללמוד ולהתעדכן ואישיות ייחודית. בעיקר אם אתה לא כ"כ מכיר, אל תכפיש, למילים יש כוח רב ואתה עושה בהן שימוש רע. אין לי מילה רעה אחת להגיד על יואל שמואלי, ולו היתה לי לא הייתי אומר אומר אותה מעל דפי פורום זה או אחר (בדיוק כמו שלא הייתי רוצה שיתבטאו בהקשר שלי בצורה כזו). אני עומד מאחורי כל מילה בעניין צחי נחום ויעידו על כך מאות בוגרי הקורסים שעברו תחת ידיו הנאמנות. יואב

חן M

New member
../images/Emo45.gif

אמנם אני לא מכיר את צחי אישית אבל אני לא חושב שצריך להכפיש שם של אחד על מנת לפאר אחר . אני מכיר באופן אישי את יואב ולמדתי קורס פעילות גופנית לנשים בהריון בסטודיו בי ובאמת יש לי רק מילים טובות לומר על המקום . גם מצפייה ברשימת המרצים (אתה יכול לעיין באתר ולראות) שנמצאים במוסד יש שמות מאוד מאוד מוכרים עם יכולת מוכחת .

renegade21

New member
חן לרגע לא נאמר שצחי לא מקצועי

רק שאני מעריך יותר את יואל לפחות זאת הייתה כוונתי אני מתנצל אם דברי הובנו אחרת

21elico

New member
ללכת למקור

אם אתה מחפש ורוצה ידע אז תתאמץ ותגיע למקור בביה"ס למאמנים בוינגייט. מנסיון כאחד שלמד בתל אביב ועשה השלמות בוינגייט.

למעלה