צריך המלצה לאוזניות - מקוה שסופי!

צריך המלצה לאוזניות - מקוה שסופי!

את הסנהייזר cx500 אני לא קונה כי זה גרמני, והביג'ו 3 כי אין לי ויזה, ואבא שלי לא שמח לקנות באינטרנט... מה שחשוב לי, לפי סדר עדיפויות: כמה שיותר איכותי ונוח מווסת עוצמת ווליום על האוזניות עצמן (עדיף שיגיע עם נרתיק קטן וכמה ספוגים, אבל לא חייב) מחיר: 200-300 שקלים משהו איכותי! תודה

יאיר B

New member
../images/Emo12.gif אולי באיביי יש הרבה זיופים.

אני מאמין שבמרבית החנויות בארץ (ובעיקר במוכרות שבהן) מוכרים מקוריות.

חיפשתי קצת אוזניות ונתקלתי באלה:

JBL Reference 220 . משהו שמע על האזניות האלה משהו? איכות, נוחות וכו'...?

אני לא רוצה סנהייזר, מה לא ברור?!

אין לי בעיה שאתם לא עונים, אבל אל תענו דברים שפשוט לא קשורים! תקנה סנהייזר הם מזויפים... תקנה סנהייזר הם תענוג... זה מגעיל להכניס מאוזן לאוזן... מי שאל אם זה מגעיל? שאלתי אם זה לא בריא להעביר גם לאנשים שמכירים. ממש לא רוצה לריב עם אף אחד, זה אחלה פורום, פשוט זה עיצבן ששאלתי על אוזניות ולא קיבלתי תשובה. לילה טוב לכולם!

or121210

New member
סליחה על התגובה הזועמת,

פשוט זה כבר השירשור השני שלו בנושא, וסתם זרקו פה דברים שלא קשורים, ומטרתנו לעזור. אני לא מבין ממש .אוזניות, אז לא כתבתי שום תגובה. אני חייב להודות שגם אני תהיתי בהתחלה, אבל לכל אחד יש את זכות לכעוס על המעשים הלא אנושיים שנעשו בשואה והחרים את גרמניה והחברות שלה. לי יש סנהייזר CX500, וסבי הוא ניצול שואה, אך לו כבר הייתה לו BMW, כל אחד ובחירותיו.

גם סבי היה בשואה

ולכן החליט לרכוש כל שנה רק את וולבו השוודית. לפני מספר שנים הוא שינה את החלטתו והחליט שהוא רוצה דווקא להראות לגרמנים שהוא חי ונוהג עם האוטו של היטלר - מרצדס. לא קשור אבל מעניין.

יאיר B

New member
היטלר לא נהג בבוגאטי?

זה לפחות מה שאני זוכר מהתמונות בתהלוכה בשאנז-אליזה. אגב, הגאווה של היטלר במכוניות הייתה דווקא פולקסוואגן - הוא ציווה לבנות את המפעל והחיפושית הייתה המכונית הראשונה שיוצרה בו (אאל"ט בתכנון של פרדיננד פורשה). ולנושא שלנו: JBL זאת חברה אמריקאית. הבעיה שלי עם הדרישות של פותח השרשור היא נושא השליטה בעוצמה על כבל האוזניות. אין הרבה כאלה. אם יוותר על זה, יהיה קל הרבה יותר (ו-JBL הן אוזניות לא רעות לפי הביקורות, גם לקריאייטיב [יפאנית?] יש אוזניות לא רעות שמספרן הוא 630).

מנגר 4

New member
קריאייטיב היא חברה סינגפורית.

הקראייטיב EP630 נמכרות ב 120 שקל ב KSP שזה מחיר ממש טוב (רק שגם להן אין שליטה על הווליום מהכבל של האוזניות)

../images/Emo32.gif הרכב הבלעדי של היטלר היה מרצדס

ככתוב בויקיפדיה: "מרצדס-בנץ צברה מוניטין של יצרנית מכוניות אמינות ואיכותיות במיוחד, שעשו שימוש במיטב הטכנולוגיה של התקופה. האיכות הגבוהה של המכוניות, הובילה לכך שהן נבחרו לשרת כמכוניות השרד העיקריות של בכירי השלטון בגרמניה, לרבות הקאנצלר הנאצי אדולף היטלר, שעלה לשלטון בשנת 1933. העובדה שההיסטוריה של החברה הייתה קשורה בצורה משמעותית ליהודי אמיל ילינק, לא מנעה מהיטלר לבחור במרצדס כרכב הבלעדי שלו."

יאיר B

New member
צבוע משהו מצידו, לתת לעם את פולקסוואגן

ולסוע עם מרצדס-בנץ (וכמובן העניין עם הבעלים היהודי).

מיקי168

New member
המלצה על אוזניות

היי! יש חברה בשם טלמיר אלקטרוניקה בע"מ, הם נמצאים בחיפה , אבל עושים משלוחים לכל הארץ. הם מומחים לאוזניות ומחזיקים במלאי את האוזניות הכי טובות בעולם. תתקשרי אליהם, יש שם אחלה צוות, שישמח לעזור לך.. אני קונה רק אצלם, למערכת, לMP, למחשב, מקצוענים בטרוף. בכלל מקום מקסים, אפשר לראות באתר שלהם WWW.TALMIR.CO.IL מומלץ בחום, שיהיה בהצלחה, ושתהני ממוסיקה מעולה שנה טובה

למעלה