צריך המלצה לאוזניות IE סביב 200 שקל

kidi2

New member
צריך המלצה לאוזניות IE סביב 200 שקל

היה לי AKG K324P והייתי פשוט מאושר איתם - אוזניות נהדרות! הן סגרו בערך שנה וחצי עד שברגע אכזר האוזניות נקרעו והלכו לעולמם. את דגם הK324P הפסיקו לייצר, ובמקומו נכנס דגם חדש במחיר ומאפיינים דומים k321, אבל - אני לא מצליח למצוא שום ביקורת עליו למעט ביקורת אחת של נענע שקטלו אותן שמה. הייתי רוצה לשמוע עוד על אוזניות האלה, ואם הם באמת עד כדי כך גרועות הייתי רוצה לשמוע הצעה לאוזניות סביב ה150-200 שקל, אני רק לא רוצה לחזור על הטעות שהיתה לי וחיב להגיע עם האוזניות נרתיק - חובה. תודה רבה לעונים ולממליצים.

יאיר B

New member
ה-AKG שהיו לך לא הגיעו עם נרתיק?

אם כן והוא עדיין טוב, למה לא להשתמש בו עם האוזניות החדשות שתקנה? (אני מכיר את הנרתיק של האוזניות שהיו לך - יש לי גם כאלה - ואפשר לכניס לתוכן אוזניות אחרות). פשוט חלק מהאוזניות לא מגיעות עם נרתיק ולדעתי זה טעות להגדיר את הנרתיק כשיקול עיקרי.

kidi2

New member
אם עדיין היה לי את הנרתיק עדיין היו לי אוזניו

ת ומה אתה יכול להציע בלי נרתיק סביב ה200 שקל? ואיך ה K321 של AKG (שאמרו לי שהם בדיוק כמו הקודמות שלי רק בגוף פלסטיק אחר)?

יאיר B

New member
באופן אישי לא אוהב אוזניות IE

(עלות התחזוקה שלהן יקרה מדי). יש ביקורות טובות על ה-CX300 (כמו שאורי כתב). ב-KSP מוכרים אותם ב-175 ש"ח: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6199 נרתיק אפשר לתפור לבד (מה שיש ל-AKG מאוד פשוט) ואם לא, אפשר קופסא של הובה-בובה (זה משהו שגם אני עושה לפעמים, ואני בכלל לא אוכל מסטיקים...).

uriler

New member
נהדרות, ממומלצות פורום Ipod ../images/Emo3.gif

הן מגיעות בלי נרתיק, אבל הכי פשוט - קופסת מסטיקים Hubba Bubba (או איך שלא קוראים להם) - העגולה

H A J Y

New member
הדגם החדש, הCX300-II מגיע עם נרתיק,שעל פי

מוכר שדיברתי איתו ההבדל בין הדגם החדש לישן, חוץ מהנתריק, זה העיצוב ככה שמבחינת סאונד זה אותו סאונד של הקודם. דרך אגב, קניתי את הcx300 אתמול, באוזן אחת האוזנייה נכנסת טוב אבל בצד השני היא יושבת רופף ואני חושב שככה האטימה שלה לא מנוצלת, מישהו יודע מה אפשר לעשות? תודה,

uriler

New member
בשני הצדדים שמת את אותו האטם?

מעבר לזה - לפני שאתה מכניס את האוזניה, הרם מעט את האוזן במקביל לראש (למעלה ואחורה), כך שתיישר את התעלה. הכנס את האוזניה, ואז עזוב את האוזן.

למעלה