צריך המלצה לטיולים בשבילים סלולים

• פותח הנושא 514
  • פורסם בתאריך

514

New member
צריך המלצה לטיולים בשבילים סלולים

שלום לכולם אני חדש בפורום וצריך את המלצתכם אישתי ואני רוכבים קבוע כבר שנתיים במסלולים "עדינים" לשמחתינו נוסף לנו תינוק, בחדשים האחרונים אנו רוכבים רק בפארק הירקון מפני שאני גורר עגלה ובה התינוק המלצתכם נדרשת למסלול עם שביל סלול כמו בפארק הירקון מודה לעוזרים מראש!

aFish

New member
יש לך כמה אפשרויות שעולות לי בשליף

1. דרך הפסלים ביער צרעה - דרך עפר כבושה היטב אם כי לא אספלט. החיסרון הלא כל כך נורא - יש שם לא מעט מכוניות ולכן כדאי לבוא מוקדם. 2. נחל אלכסנדר - בקטע היוצא מקיבוץ מעברות יש שביל סלול ממש - טילת. מאד נחמד אבל שוב קצת הומה אדם.

יורם חן

New member
אפשר להוסיף עוד ...

דרך בורמה- שביל כורכר מישורי למדי, בקטע שבין כביש 3 ל 38 שביל הריצה המקיף את הר איתן, קו גובה אחיד פחות או יותר. שני המסלולים מסומנים במפות בסימון שבילים אדום

IlanShacham

New member
לגבי סובב הר איתן

אמנם אין הבדלי גובה מאוד משמעותיים במסלול, אבל הוא בהחלט לא שטוח. רכבתי שם לא מזמן עם זאטוט מאחור, ויש שם כמה עליות לגמרי לא קלות.

יורם חן

New member
הדרכתי שם טיול בינואר ו...

אומנם לא את מסלול המשפחות אבל הייתה שם משפחה עם עגלה נגררת כזו והם עשו את כל הטיול. באותו יום היה מזג אויר מטורף- גשם ורוחות וקור אימים, אבל כולם הגיעו לקפה בסוף אפילו הזאטוטים בעגלה, לאחר שהמדריך שהוביל אותם- גיא בן גל החליף את ההורה הרוכב. אגב, גם יואב בהט הוביל את קבוצת המשפחות והעגלה הנגררת , במסלול הזה באותו יום .......

למעלה