צריך המלצה לטיול לא בוצי

balou

New member
צריך המלצה לטיול לא בוצי

האם משיהו יכול להמליץ על טיול, אפילו ארוך אבל לא בוצי באזור הנגב הצפוני. תודה קובי

יורם חן

New member
המלצה ../images/Emo183.gif

אזור שדה בוקר במקומות הגבוהים (רמת דיבשון, רכס בוקר) אין בעיה. אל תיכנס לנחל צין בדרך של הג'יפים. יער להב, אין בעיה שבילים כבושים היטב ודרכי אש מסולעות ללא בוץ- סלעים קצת מחליקים. אזור נחל בשור מתאים גם אחרי הגשם.

balou

New member
תודה, האם יש בטווח של שעה

האם יש המלצות בטווח של לא יותר משעה נסיעה מקרית אונו? קובי

balou

New member
קצת מאוחר אבל בכל זאת

רמה בינונית, רצוי קצת טכני, כושר סביר אופניים HT של HARO השבת אני אסתובב עם חבר בהר חורשן אבל אשמח לקבל המלצות בכיוון הדרומי יעני בנגב הצפוני תןדה על התגובה

יורם חן

New member
אזור הרי ירושלים (הפרוזדור) ../images/Emo42.gif

דרך בורמה, נחל כיסלון, יער אשתאול, דרך הפסלים...... כל האזור, בשבילים הרחבים, אינו בוצי במידה שמונעת רכיבה כנס ללוח המאמרים וראה מספר מסלולים באזור הרי ירושלים

gilsegev

New member
ראה המלצתי לטיול באיזור יער להב

מרחק הנסיעה מקריית אונו כשעה ועשר דקות.

gilsegev

New member
טיול באיזור צפון הנגב

אתה יכול לטייל ביער להב. מגיעים מכביש 40, פונים שמאלה בצומת להבים ונוסעים על כביש 31. ניתן לפנות ליער להב שמאלה, מול השלט עליו כתוב "מצפור יהודה". להחנות את המכונית. משם לרדת באופניים בשביל, לפנות מזרחה כ- 2 ק"מ ומשם דרומה לכיוון מצפה היערנים. מסלול יפהפה, במיוחד בעונה זו של השנה. אין כמט בוץ (מנסיון של רכיבה היום). ניתן להמשיך גם לאיזור קיבוץ להב, נופים נהדרים. כדאי לעבור דרך חירבת רימון (שרידים של בית כנסת ממאה השניה לספירה. מהתל ישנה תצפית מזרחה. אפשר להמשיך מזרחה לכיוון סנסנה, אשכולות. בקיצור, מומלץ- מחר צפוי כאן מזג אויר נהדר.

balou

New member
אנשים, תווודה רבבבבה

תודה על התגובות המהירות וההמלצות, פשוט תענוג, אני אשתדל לתרום קצת ומקווה שזה יהיה בהקדם. בכל מקרה השבת אני בהר חורשן נקווה לטוב קובי

למעלה