צריך המלצה לנגן וידאו

צריך המלצה לנגן וידאו

אני מתלבט כבר זמן רב אם לקנות אייפוד טאץ דור שני 8 GB או שמא לקנות Archos 5 60 GB. אני פשוט צריך נגן קטן *שנכנס לכיס ונוח בכיס* ושאפשר לשמוע בו שירים ולראות סרטים. הדברים האחרים לא מעניינים אותי. המחיר שלהם פחות או יותר אותו דבר. מה שמדאיג אותי הוא שלכל אחד מהם יש חסרונות גדולים. אייפוד טאץ': צריך קידוד לקבצי הוידאו - דורש הרבה סבלנות. האם מישהו יכול להגיד לי אם האייפוד קורא מספיק סוגים של קבצי וידאו? ארכוס - אין חיבור USB - צריך לקנות. נראה לי שבגלל גודלו לא יהיה נוח בכיס. האם באופן בסיסי (בלי רכישה של פלאג אינים) הוא מסוגל לקרוא מספיק סוגים של קבצי וידאו? האם למישהו כאן יש ניסיון עם הנגנים הללו ויכול להאיר את עיניי ולהתייחס לנקודות שהעליתי? תודה רבה.

יאיר B

New member
מהמעט שאני יודע על שני הנגנים הללו:

1. איפוד טאצ' - צריך לקודד את הסרטים לפורמט שהנגן מכיר. יש תוכנות חינמיות לזה. עד כמה שאני יודע, יש רק פורמט אחד שהוא מכיר. 2. ארכוס - למה הכוונה אין חיבור USB? הוא מגיע עם כבל USB באריזה. פיזית הוא גדול יותר מאשר האיפוד (יש לו מסך 5" לעומת 3.5" לאיפוד). גם כבד יותר. הוא קורא די הרבה פורמטים של וידיאו. אתה יכול לראות מפרט המלא שלו באתר היבואן: http://www.archos.co.il/sg_product~5011192~18~0.htm

Word Up

New member
איזה סבלנות זה דורש ?

לפתוח תוכנה, למצוא את הקובץ וללחוץ על כפתור ?

Word Up

New member
ממש לא.

אני על מק, כשהייתי בפיסי השתמשתי בjodix, אתה יכול להוריד ולנסות אותה.

ה-S9 פשוט נגן פ33ה!

ראיתי ביקורות עליו ביו-טיוב והוא נראה פשוט מעולה. מתאים מאוד לצרכים שלי ולא כל כך יקר. יכולת אודיו ו-וידאו משובחות, חיי סוללה שלא נגמרים יחד עם ניידות אמיתית. המסך מגע אולי לא רגיש כמו של הטאץ' אבל זה באמת לא משמעותי ביחס לדברים החשובים באמת שאותם ציינתי. אני אחקור אותו עוד מספר ימים ואם לא אגלה חסרונות משמעותיים, אקנה אותו. ממליץ מאוד לבדוק אותו למי שעוד לא מכיר.

Word Up

New member
לטאצ' יש אינסוף אפלקציות ויש לו אינטרנט ../images/Emo13.gif

אני הולך להתגייס לחיל המודיעין עוד מעט

ואני חושב שהרשת שלהם תהיה מאובטחת כך שלא נראה לי שיהיה לי אינטרנט. הטאצ' יקר יותר,דורש קידוד לקבצי וידאו (קצת מעצבן) ובעל יכולת אודיו בינונית משהו.

Word Up

New member
יכולות אודיו בינוניות משהו ? ../images/Emo4.gif

אין שום הבדל באיכות המוזיקה של נגני הMP3[האיכותיים כמובן], ואם יש, הם מינורים ובקושי אודיפילים מרגישים בהבדל.

uriler

New member
עזוב, לא תצליח לשכנע את אלו שקובעים מה איכות

האודיו על סמך ביקורות של abi או פה בפורום.

Word Up

New member
אנחנו צריכים לנחש לבד איפה זה נמצא ?

שלח לינקים...

למעלה