צריך המלצה לנגן MP3

• פותח הנושא o0O0o
  • פורסם בתאריך

o0O0o

New member
צריך המלצה לנגן MP3

עם תקציב של 1500+- [בקצת] שקל. עדיף: 20 GB נפח רציתי במקור IPOD אבל ראיתי ש4GB כבר עולה 1500 שקל, לעומת חברות אחרות, שיש להם 20GB ב1500.. אז אני חושב שאני אוותר על APPLE היקרנים

o0O0o

New member
ואולי יש אתר של קנייה מארהב

שאתם ממליצים עליו, ואז בכלל זה יהיה יותר זול...

o0O0o

New member
אפשר פרטים?

של איזו חברה וזה. וגם עוד כמה שאלות. מה עדיף, זיכרון פנימי או כונן קשיח? וגם בבקשה של ההמלצה, יש כמה דגשים שאני רוצה לתת, זה יהיה נחמד [אך לא הכרחי] אם לנגן יהיה שלט והוא יהיה קל. צג כלשהו חובה.

bitonano

New member
תשובות...

תעשה חיפוש על cowon iAudio X5L. זיכרון פלאש עמיד בשלמות לזעזועים הארד דיסק לא. זיכרון פלאש הוא עד 4 ג'יגה והארד דיסק 100 נראה לי. ויש לו צג צבעוני אפילו מראה סרטים ותמונות וכ"ו...

o0O0o

New member
ומה ההבדל בעצם

בין iPod iRiver ןה iAudio הזה? מה הכי טוב

הממ חברות..

אין הכי טוב תלוי מאיפה תקנה ומה הצרכים שלך.. בתכלס: אייפוד עם עברית פיראטית אולי בקרוב רשמית ועם אחריות בינ"ל, בלי רדיו וטייפ מנהלים(יש להם תוסף בנפרד וטייפ מנהלים אפשר לפתוח בהתקנת לינוקס שמפרה אחריות), לא מציג סרטים(גם ככה המסך קטן בנגנים האלה אזזז...), בעל אחריות בינ"ל, ממשק משתמש פשוט. אייריבר דגמים מובילים מבחינת HD הם H10 ו H300 הH10 כולל פס מגע ואקולייזרים רבים ועברית הH300 כולל USB OTG הצגת סרטים ועברית פיראטית שלא מפרה אחריות ושניהם כוללים טייפ מנהלים ורדיו. האייאודיו די זהה לאייריבר H300 רק הרבה יותר דק ויותר קטן, לא כולל עברית בכללוחברה שונה..

bitonano

New member
עיברית מאוד מאוד קרובה לאייפוד

רשמית אני מתכוון, אם מישהו לא יודע "ידע" קנו את תוכנת ה-iHeb שלא מזמן שחררה עיברית לא הפוכה כביכול אם תיכנסו לאתר שלהם תראו הודעה על כך.

אני יודע אבל

עד שלא יוציאו את זה אז אין לו עברית רשמית כשיוציאו תהיה..

shay0600

New member
בקרוב יצא עדכון רשמי

לפי מה שהבנתי חברת "ידע" רכשו זכויות על עדכון שלא הופך את את העברית והיא מוצגת כמו שצריך

o0O0o

New member
ואתה יכול להמליץ לי על אתרים\

חנוית . בארץ [אזור המרכז] שאפשר לקנות את זה שם? ובכל זאת, אולי יש לך גם המלצה על משהו שעולה מקסימום 1600 [לא שקל אחד יותר]?

bitonano

New member
עד 1500 יש לך אייפוד... לדעתי

ההוצאה של העוד 200 ש"ל בשביל הנגן המוביל היום זה שווה.. ויש לך H320 ו-H10 שגם עדיפים לדעתי האישית על האייפוד.

o0O0o

New member
אז אתה אומר שהX5L הזה הוא המוביל?

כי אם כן אני אקנה בארה"ב, יש קרובה שלי שמגיעה משם לארץ. וגם כל העיניין של וידאו\תמונות אני ממש לא רוצה. אני לא רוצה דברים שאני לא הולך להשתמש בהם וסתם יסבכו לי את ההפעלה. וגם עברית לא חשוב לי בכלל. בעצם הכי חשוב בשבילי שלא יהיה משקולת

o0O0o

New member
מה לגבי iRiver H320?

אייפוד ראיתי למרות שהוא לא מראה וידאו ותמונות שהוא יותר יקר זה עם ה20GB.. לא?

הוא מראה תמונות

ובארץ הוא יותר יקר ווידאו זה מוציא תעיניים על מסך כזה..

למעלה