צריך המלצה לנגן

qweqweqwe1

New member
צריך המלצה לנגן

אני מחפש נגן בעיקר לצפייה בסרטים. מה שחשוב לי זה מסך די גדול (לפחות 2.5-3 אינץ') לא צריך זיכרון אסטרונומי - 4 ג'יגה מספיק, כמובן שיותר יתקבל בברכה. מחיר עד 500 ש"ח (אם זה משהו איכותי עם חריגה קלה אפשר להתגמש) מסך - רגיל או מגע לא ממש משנה לי ורצוי מאוד שלא יהיה צורך בהמרה של סרטים לmp4, כלומר קורא avi (רצוי אבל עוד פעם אם יש משהו איכותי בלי התכונה הזאת אני אשרוד) ובקיצור נגן במחיר טוב ושיהיה אמין - אני לא מחפש את שיא הטכנולוגיה אבל לא משהו שיהרס אחרי יומיים, משהו שיהיה אפשר לראות עליו סרטים בסבבה בצבא אני ממש לא מבין גדול בתחום אז אני אשמח אם תוכלו לעזור - תודה מראש

qweqweqwe1

New member
השאלה אם

זה נגן שמתאים לראות עליו סרטים כי מהרושם שקיבלתי הוא יותר מיועד למוזיקה.. ניסית פעם לראות איתו סרט? (עם כתוביות גם?) וזה מציג את הסרט על כל המסך? כי גם ככה 2.5 אינץ' זה גודל די מינימלי..

or121210

New member
אפשר לראות עליו סרטים באיוכת די טובה

כן, ניסיתי הרבה פעמים, מומלץ יותר לראות פרקים של סדרות ולא סרטים באורך מלא. זה מציגעל כל המסך, עם כתוביות כמובן. כמובן שהוא נועד בעיקר למוזיקה, אבל הוא די טוב גם לוידיאו

qweqweqwe1

New member
אז ככה

קודם כל תודה רבה על העזרה! העיקרון התרשמתי שמדובר בנגן ממש איכותי, אבל אם אני מחפש נגן שהוא רק לסרטים, לא עדיף לי ללכת על משהו עם מסך יותר גדול? יש את אלה: http://www.zap.co.il/models.aspx?Sog=C-MP3Player&DB827813=866008 http://reltronics.shopy.co.il/products/104476 http://reltronics.shopy.co.il/products/103708 שהם גם יותר זולים, וגם בעלי מסך גדול יותר - לא עדיף?

יאיר B

New member
המחיר שאתה מוכן להשקיע נמוך מדי.

במחיר גבוהה יותר, הייתי חושב על מחשב כף יד (יש להם מסכים יחסית גדולים ותוכנות שלא דורשות המרה של סרטים). החסרון שלהם הוא בסוללה שלא מחזיקה הרבה זמן (וגם זיכרון קטן, אבל אפשר לפצות עם כרטיס הרחבה = עוד כסף). האפשרות היחידה במחיר הזה היא נגן מדבקה (ועדיין צריך להמיר את הסרטים לפורמט שלו עם תוכנה שיש הרבה תלונות עליה).

One Echoe

New member
במחיר כזה אין לך מה לחפש נגן סרטים

לפחות לא אחד נוח. קח בחשבון שהD2 הוא בכלל לא אידיאלי לסרטים - האיכות שלו מעולה, אבל הוא דורש תוכנת המרה. למעשה, כל נגן במחיר הזה דורש. במקומך מקסימום הייתי ממתין לS9 שלא דורש המרה. או משקיע עוד קצת כסף וקונה נגן מיועד. או אפילו קונה מחשיב נטבוק שישמש אותי גם כנגן סרטים (זו גם אופציה).

qweqweqwe1

New member
מה אתם אומרים על iRiver SPINN U30 8GB

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6665&perur=2&t=12&c=368 מישהו מכיר? מסך גדול ונראה די איכותי, חברה יותר מוכרת. ועוד פעם, הקטע של ההמרה זה לא סוף העולם (תתקנו אותי אם אני טועה) מה זה הS9?

qweqweqwe1

New member
שכחתי להוסיף

שבגדול אני מתלבט בין זה לבין הD2, קיבלתי את הרושם שמדובר בנגן טוב. עזבו את ההפרש במחיר, מה אתם אומרים?

One Echoe

New member
אז זהו, שאתה טועה.

מדובר על הבדל גדול, לפחות מבחינתי. תחשוב על זה שכל סרט שאתה רוצה אתה צריך להמיר, זה משלש את זמן הטעינה לנגן (שהיא גם ככה לא אלחוטית). תריץ חיפוש על על S9 בגוגל, זה הנגן החדש של COWON שיכול לנגן סרטים כאלה מבלי לעבור המרה. לגבי הספין - נגן מעולה...

qweqweqwe1

New member
לא הבנתי

מזתומרת משלש את זמן הטעינה? הוא קורא אותו יותר לאט? להמיר זה הכוונה לא להמיר את זה במחשב דרך תוכנה?

One Echoe

New member
זה בדיוק מה שזה אומר.

אני מתכוון שבשביל להטעין סרט למחשב אתה צריך להמיר אותו - זה משלש את הזמן שלוקח לך לטעון סרט לנגן.

qweqweqwe1

New member
אבל הניגון של הסרט עצמו בנגן הוא

אותו דבר נכון? זה מה שחשוב, שההמרה לא פוגעת בסרט עצמו

יאיר B

New member
ההמרה הופכת את הסרט לפורמט שהנגן מכיר.

בדרך כלל יש פורמט אחד שהנגן מכיר. התוכנה הופכת את הסרטים מפורמטים אחרים לזה שהנגן מכיר. בנוסף היא גם מתאימה אותו לגודל המסך (במחינת גודל /פיקסלים ומהירות FPS שמתאימה לנגן). הבעיה היא שזה יכול לקחת די הרבה זמן להמיר ובנוסף לפעמים תוכנת ההמרה לא מכירה את כל הפורמטים שקיימים ואז לא יכולה להמיר (מצד שני גם נגנים שמנגנים ללא המרה לא מכירים את כל הפורמטים שקיימים בוידיאו, אלא את הנפוצים ביותר).

יאיר B

New member
בנוסף, אני ממליץ שתראה את הממשק שלו.

לי הוא לא נראה נוח (אבל אתה לא אני). יש סרטים שמראים אותו ביוטויב. מציע לצפות לפני הקנייה.

One Echoe

New member
הממשק שלו סביר ולא יותר.

אבל האמת שהממשק מתגמד לעומת היתרונות - בהנחה ששאר החסרונות לא מפריעים לו...

qweqweqwe1

New member
איזה יתרונות?

ראיתי את הסרט ביוטיוב, ולפי מה שרואים שם לא רואים את הסרט על כל המסך (יש שוליים שחורים בצדדים) יכול להיות? אפשר לסדר את זה אולי? איזה יתרונות יש לספין? אני ממש מתלבט עכשיו בינו לבין הD2..

One Echoe

New member
לD2?

רואים את הסרט על כל המסך - אין שום שוליים שחורים. היתרונות של הD2 הם זמן סוללה ארוך במיוחד, איכות שמע גבוהה, מחיר יחסית נמוך לתועלת (700 ש"ח ל8GB לנגן מיני וידאו זה סביר), מגבר חזק במיוחד, תמיכה מלאה בעברית, ועוד... לגבי הספין לא יודע עליו כ"כ אבל קראתי עליו פעם..תחפש בABI

למעלה