צריך המלצה לצימר באזור השרון- גליל

צריך המלצה לצימר באזור השרון- גליל

היי! אני מעוניין בהמלצות לצימרים חמודים שקרובים לנתונים הבאים : אזור: השרון\גליל מערבי הנופש הוא לזוג(בני 20-22) לכן צריך שהוא יהיה רומנטי... בטווח מחירים של 250-350 ללילה תודה רבה!!! לירן

לירן שלום!

טווח המחירים שביקשת הוא 250 - 350 ש"ח. בגליל המערבי - אני מכיר לא הרבה במחיר הנ"ל (בקרוב אכיר יותר) לך על "טבע ביחיעם" - יש להם מחירים סבירים והאיזור נפלא. אפשר גם ב"עגול טוב" - מקום שמתאים לצעירים ולא יקר (לא לטעמי מבחינת העיצוב ופונקציונאליות), אהוב על צעירים. מה דעתך על לינה בכפרי הדרוזים? - בפקיעין צימרים לא רעים בכלל.(אצל כארם) גם בכאוכב אל היג'א מצאתי צימרים טובים ולא יקרים. כל טוב...

אני יכול גם 400 ללילה

אם כן יש לך עוד דברים להציע? דרך אגב אין לי רכב אז אני אגיע ברכבת לתחנה שנמצאת קרוב ומשם אקח מונית אז גם צריך לקחת את זה בחשבון... תודה אמנון!

ללא רכב תמיד אפשר להגיע, השאלה

מה לעשות...? בימים הקרובים (עוד שבועיים) אערוך סיבוב בין הצימרים ואני מבטיח להביא בשורות. תבדוק מה קורה בכפר הנופש ראש הנקרה - נראה לי שהם בתקציב שלך והמקום חביב.

להגיע ללא רכב זה די קשה ומעלה את

עלות השהייה בצימר. אני כמעט בגילו של לירן (אני 18 וחצי ככה והוא 19), וכשעשיתי את החישובים הכספיים, יוצא שללא רכב רק ההגעה יכולה להגיע לעלות של כ100 שקלים לכל כיוון (לזוג). במידה ולא רוצים לנסוע לשומקום אחר אלא רק לשהות בצימר , אז אין בעייה מיוחדת , רק לבדוק את המיקום ולנסות להזמין מונית מראש (שיהיה חישוב ברור של הוצאות). אלכס

geffen2

New member
צימרים בגליל המערבי

היי לירן במחירים שאתה דורש קשה למצוא צימרים נחמדים לסוף שבוע אבל במחיר 350 תוכל למצוא צימרים טובים לאמצע שבוע במידה ואתה מעוניין תשאיר הודעה

rivkaman

New member
ממליצה באכזיב אצל אלי אביבי, קרוב

לנהריה ולעכו, ציינת שאין לך רכב אז יש אוטובוסים ומוניות אבל תצטרך לאכול בחוץ אצל אביבי רק לינה, שקט ,ים, השכנים של פארק אכזיב נחמד מאד.

שמר2

New member
הוא מקבל את כולם?

לפני כמה זמן רציתי לחרוג ממנהגי לצאת לקמפינג בבית ספר השדה, והתקשרתי לאלי אביבי. ענתה לי בחורה מאוד נחמדה שאמרה לי שהם לא מקבלים מחנאים. האם משהו השתנה שם?

למעלה