צריך המלצה לקורס ברמנים

scalpe1

New member
צריך המלצה לקורס ברמנים

קראתי פה בטאגליינס ויש כמה דברים אם תוכלו להבהיר לי. אם אני רוצה להיות ברמן במשרה חלקית- סופ"שים ולא משהו יותר מידי פלצני,יותר בכיוון של ברמן בפאבים קטנים או במועדונים, איזה קורס כדאי לעבור(הבנתי יש רמות שונות)?(עדיף באזור ת"א או ירושלים). והעבודה בתור ברמן ברמה כזאת משתלמת(על איזה סכום בממוצע מדובר)? תודה מראש יום טוב

S1ndrome1

New member
לגבי הקורס

לפי מה שידוע לי ברמאסטר וזמן אמיתי הם הבתי ספר הכי גדולים בארץ. יש סניפים בתל אביב, לא בטוח לגבי ירושלים. לא ידוע על רמות שונות של קורסים, קורס זה קורס, וחוץ מזה שממני עד היום לא ביקשו לראות תעודה, רק שאלו אם עשיתי או לא עשיתי קורס. לגבי משרה חלקית, ברוב המקומות ברמן מתחיל, ללא כל ניסיון לא יקבל כמות גדולה של משמרות, מה גם שהדרך קשה בהתחלה והרבה מתחילים בתור ברמני-קפה בכל מיני מקומות. כמה שיש לך יותר ניסיון יותר אופציות נפתחות בפניך ויש לך יותר אפשרויות בחירה, וכמובן גם המשכורת עולה(יותר בחלק של הטיפים). כל המקומות שאני נתקלתי בהם משלמים איזשהו בסיסי מינימלי שזה משהו מאוד קרוב לשכר מינימום באזור ה 20-25 שקל לשעה. האם זה משתלם? אני הלכתי להיות ברמן כי רציתי להיות ברמן ולכן בתחילת הדרך לא באתי עם ציפיות לשכר גבוה, וגם מינימום סיפק אותי, עם טיפים או בלי. מכיוון שברמן זה תפקיד שמתבסס הרבה על טיפים, ובנוסף על סקרנות בריאה וידע אישי רחב, לא הייתי ממליץ לעשות קורס בגלל הכסף שבעיסוק, קודם כל עניין אישי ורק אחר כך כסף.

yogever777

New member
../images/Emo45.gifבר מאסטר

יש להם סניף בירושלים,בגאלו במרכז העיר

RastaIntrusta

New member
בתחילת דרכך כברמן ספגת משכורת מינימום...

למשך כמה זמן? אני דרך אגב ממליץ על זמן אמיתי בגלל האווירה.

S1ndrome1

New member
זה הכל מאוד לא אובייקטיבי

אצלי ספציפית בגלל האהבה למדתי דיי מהר, ככה שבתאורייה תוך חודש עד חודשיים כבר עברתי למקום רציני יותר. אבל אצלי היתה בעיה אחרת... הצלחתי להשתחל למקום יחסית על רמה, עם בר מאוד גדול ומושקע בזכות הרושם שהשארתי בראיון שהייתי בו. אבל בגלל הניסיון המועט שהיה לי תוך חודש גם "שיחררו" אותי כי העבודה שלי לא הייתה מספיק מהירה וחדה בשביל המקום. זאת היתה חתיכת פגיעה רצינית באגו.. אבל מדברים כאלה מתפתחים ולומדים
היום אני עובד ומרוצה גם מהעבודה עצמה וגם מהכסף.

vAnillA009

New member
בארמסטר בהחלט מומלץ

יש שם אחלה מדריכים! מבחינת הכסף אני לא יכולה להגיד כי עדיין לא התחלתי לעבוד אבל בתכלס העבודה משתלמת מאוד!תדבר עם אנשים תפזר חיוכים ותפגין ידע כי רוב הכסף בא מהטיפים:)

הקורס הבסיסי זמן אמיתי מומלץ...

אני עשיתי עכשיו קורס בירושלים... המדריך עמרי מצויין! האמת שהתחלתי לעשות סתם לכיף כי יש לי עבודה שסבבה לי ומכניסה טוב, אבל די התאהבתי בתרבות ובאווירה ואני מתחיל יום חמישי משמרת ראשונה בתור ברמן חצי משרה... הבנתי שהפליירינג זה כיף אבל לא משתמשים בזה בעבודה (לפחות בירושלים), והקורס "מנהלי ברים" סתם שטות.. גם עוזרים במציאת עבודה אחרי הקורס... וכן, העבודה כברמן משתלמת, בעיקר בסופ"שים... במועדונים והדאנס ברים אני יודע שמגיעים ל 60 לשעה ומעלה... אני מאמין שבת"א אפילו יותר...

למעלה